» Shoppat på apoteket

Idag vart de att shoppa på apoteket inför Paris på måndag :) Lika bra att förbereda ordentligt! 
Börjar bli pirrigt nu...

» Sommar i fjällen

Bilder från Enaforsholm.

» Jobb i två dagar

Vart dåligt kvalité på bilderna pga blogg.se men men...

Har vart och jobbat två hela dagar nu på Enaforsholm. Har städat och bakat en massa :) Sov över där från igår till idag. Skönt å komma hemmifrån lite! Fler bilder på vitsippor kommer de iallafall, kryllade av dom! 
harebäst
 

» Östersund stad

Idag vart de stan med farsgubben och Alma. Shoppade ett halsband och två presenter, hemligt hemligt ;)
Skulle igentligen köpa en klänning till skolavslutningen men de får vänta tills Pariseresan. 
Harebäst

» vila, vila, vila

Bilder från igår kväll.

Har vilat hela veckan, har känt mig trött och slö. Så de är bara att ladda batterierna :) Passar ju bra nu också när de är så himla regnigt och tråkigt ute... Svensk sommer (Y)
harebäst

» Riddarspelet på Wången

Min utklädnad.
 
En av amasonerna, Hanna.
I söndag vart riddarspel på Wången. Va super varmt ute så både jag och Runa va helt dyngblöt av svett efter riddarspelet. Va super kul och alla va så duktiga :) Så nu längtar man bara till nästa riddarspel ;) Bilderna är tagna av Alma, hann inte fotografera så mycket själv.
 

» I sommarvärmen.

Tror Nakke snart blir huvudpersonen i den här bloggen, men han är ju så fin å fota ;)

Idag har de vart riktig sommarvärme! Va å fika en sväng med lillsyrran och sen har jag suttit och sytt mest hela dagen. Hoppas på fler sånna här dagar :)

» Om hundar kunde prata

Igår så vart de en sväng ut och springa. Hade suttit still nästan hela dagen på plugget, satt och sydde osv så kände att de behövdes. Försökte få Nakke med på fotografering sen men han tyckte de mest va drygt men fick till några roliga bilder ;)
 
Idag åkte jag med pappa och Annika till Strömsund och hälsade på massa släkt från Annikas sida. Åkte halv tio imorse och kom hem runt halv 10 så nu är jag trött.
Harebäst

» Instagraming

   
Idag vart de en sväng in till stan med mig själv. Skulle en sväng på bup och lite shopping till min dräkt till riddarspelet på söndag ;) Ska försöka ta lite bilder och visa hur jag och Runa ska se ut! Börjar redan bli lite nervös! Om ni bor i närheten så får ni komma förbi och kolla! De är på wången, på wångendagen :) 
harebäst
 

» Nakke

Igår satt jag och Nakke ute och åt lunch i solen. Va så himla varmt o skönt (så länge solen va framme). Sen på kvällen så blev de middag ute med familjen, myyys! 
harebäst

» Nya conversen i finvädret

 
Igår kom äntligen mina converse :) Tänkte igentligen köpa vita men vet att jag bara skulle skita ner dom direkt så de fick bli vinröda istället. Passade på o fotograferade igår också då de va sånt himla fint väder + att de va riktigt varmt. Känns nästan som sommar ;)
harebäst

» Paris resan

Har precis kommit hem från ett möte med franskan och alla föräldrar för att prata om Paris resan i Juni. Ska bli super kul, känner mig redan nervös ;) De blir jag + 3 tjejer till och franska läraren. 
Börjar planera lite redan nu vad jag ska ta med mig osv... :)
 

» Tjejkväll

Finis klaris!
 
 
Igår vart de tjejkväll hos Tea :) Va jätte mysigt. Massor med skratt och härliga minnen! 
harebäst
 

» Hestar

 
 
 
Trolle och Runa i hagen för någon dag sedan :)

Idag blir de Wången. Ska ha genrep inför 19 maj på wångendagarna då vi ska ha som ett riddarspel. Om ni bor i närheter, kom gärna förbi och kolla :)
harebäst