» Gotländsk semester #4

 
 
 
 
 
jag fick också vara med på kort!
 
 
 
 
 
 

» Gotländsk semester #3

 
Bästa köpet på semestern, 30 kr på Rusta ;)
 
 
 

» Efter fäviken!

Just nu har jag fullt upp!! Så bilderna jag lovade som skulle komma varannan dag får bli efter helgen då jag kommer bli på fäviken hela helgen. Harebäst

» Gotländsk semester #2

 
 
Fina Wiggo och Kvanne var med också.
 Grillning vid stranden.
 
 
 
 

» Gotländsk semester #1

Har ju vart på Gotland/Fårö nu i nästan tre veckor och massor av bilder har blivit tagna, så nu varannan dag kommer jag lägga upp bilder från dag 1 tills jag kom hem.

 
 
 
 
 
 
 

» Jag i ett nötskal...

 
Va inne på Kissies blogg och läste ett inlägg om att hon aldrig känner sig nöjd, hon vill ha det hon inte kan få. Jag är typ precis likadan just nu! Aldrig nöjd... Först så var jag jätte trött och kände bara ''ÅÅÅÅ vad skönt att åka till Fårö och få semester'' men nu känner jag bara att jag vill hem och va med kompisar.
 
Sen så kändes de såå tråkigt att vara här utan några i min ålder och att man bara får hänga med släkten osv.. Så då anmälde jag mig till att volontera under ''barnkörveckan'' nästa vecka här på Fårö. Det är körer från små barn upp till pensionärer som sjunger och lär sig en massa med proffsiga musiker. Anmälde mig för att liksom träffa lite nytt folk här på Fårö men jag slår vad om att jag kommer bara: bläää vad jobbigt! när det väl börjar! 
Aldrig nöjd...
 
 
tryck på bilden för att komma till Kissies inlägg.
 

Den 17, 18 eller 19 juli kommer jag komma tillbaka på bloggen!