» Isig ridning

 
 
 
Runa fick sig en ny ryttare!
  
 
Jag och mammas pojkvän fick oss 4 st easyboots var till hästarna i julklapp! Ser lite konstigt ut med sjukt bra att ha istället för vanliga skor.
  
 
 
 
 
 
 
 
Fina Kvanne.
 Tror Markus tyckte westerntyglarna var lite jobbiga...
 
 
 
Jätte söt bild Jessie tog :)

Idag hade vi typ som en riddag. Jag skulle rida över till stallet mamma har sina hästar (jag har Runa hos pappa) så skulle vi rida tillsammans. Jessie och hennes kompisar Ida och Markus hängde på också. Var jätte kul ;) Markus hade inte ridit sen han var tio och Ida hade inte heller ridit på ett tag men båda var verkligen jätte duktiga + att Runa fick sig lite motion, magen börjar försvinna nu ;)
Sen runt halv 4 red jag hem. Ville skynda mig hem innan det vart kolsvart inne skogen men det ville inte Runa... När vi kom till en bäck som vi red över bara några timmar innan så vägrade hon att gå över. Jag smackade och sporrade men näeh! Vart så j*vla arg men fick inte över henne. Hon var så djävulskt envis och ville väl försöka visa att hon har mer tålamod och att det var hon som var ledaren men fan heller! Så efter 1 timmas sporrning och arg Moa fick mamma komma och hjälpa, haha. Var så arg så jag satt och grät! Så efter ännu 1 timmas envis Moa, mamma och Runa så fick vi äntligen över henne. Både jag och mamma var blöt upp till knäna efter att ha vadat bland isvaken... Runa var envis men jag var envisare, hehe...
harebäst
 
 
 
 
 
 
 

» Julafton


  
 
 
 
Nu har man firat julafton med nära och kära. Hade en jätte bra jul med mycket mat, mycket julklappar och många släktingar man inte har träffat så mycket. Just nu är jag trött så idag har det bara blivit att bara tjocka sig i soffan :) 
harebäst
 
 

» Trötter i fötter

 
 
Idag vart det skidor med dessa. Första åket för säsongen, så nu är jag helt slut i benen men kul var det :) 
Imorgon blir det att julpynta och slå in dom sista presenterna med mamma. Julstädning och mys blir det också. 
Harebäst

» Julklappar: check

    
  
 
 
Nu är det jullov för min del och alla andra som går i skolan antar jag :) Julklapparna är köpta och 90 % av  dom är inslagna. Så i helgen blir det att sova, brukar bli så sjukt trött när ett lov börjar för man slappnar av. Såååå skönt! Sen blir det julafton och allt mys!
harebäst
 

 
 

 
 
 

» Stöckhölm

 
  
Är äntligen i Stockholm efter allt stök med ovädret hemma i Järpen och övriga Jämtland. 
I torsdags så skulle jag och Jessie iväg med tåget från Järpen till Östersund för att sen byta mot Stockholm. När vi hade kommit halvägs så sa dom att tåget var inställt pga stormen som skulle komma. Så när vi kom in till Östersund så fick vi tillbaka pengarna för biljetten och tog bussen hem igen. Ungefär 1 mil från Östersund började tåget att vingla på E14 då vi mötte blåsten. Alla andra bussar var inställda förutom våran så det var lite läskigt. Men vi kom hem och bokade flygbiljetter för fredagen, så i fredags kom vi ner till Stockholm :) Jessie åkte till några kompisar och jag åkte till min gudfar och hans fru.
Så igår vart det mat på ett creperie och sen gick vi på fotografiska museét. Idag vart det lite shopping i Täby centrum och imorgon far man heim igen ;) 
harebäst

 
 
 
 
 

» Före & efter

 
Före
Efter
Före
 Efter
Före
Efter
Före
Efter
 
Före
 Efter
Idag vart de volleyboll hela skoldagen. Mitt lag förlorade alla matcher så vi gick inte vidare :( + att mina handleder och armar är så ömma så kan knappt röra dom men förövrigt var det en hel okej dag! 
På torsdag blir det mot Stockholm till min gudfar och hans fru för lite shopping osv så kameran följer med. Hinner kanske att lägga upp ett inlägg innan :)
Harebäst

 
 

» Julklapps tips för alla fotografer

 En scrapbook.
 
 
 
 
 
Scrapbook/fotobok är nog det roligaste ens föräldrar och släktingar kan få. Gav min mamma en bok i 40 års present om alla hennes goda sidor, tex så har min mamma jätte långt fint hår så jag tog två bilder på där hon har utsläppt hår och skrev hårfager. Hon vart jätte glad + att det kostar inte så mycket. Har man bilderna så är de bara en bok och några fina dekorationer. Så har nu gjort en till mormor i julklapp. Tycker själv att det är kul att sitta och pyssla så de här är något jag rekomenderar :)