» Ny klippt & osminkad tjej

 
 
Före                                                                            Efter

Igår vart det frissan med Jessie. Ville klippa upp håret lite och klippa bort det slitna. Frisören klippte bort runt 5 cm, tyckte det kändes lite läskigt att klippa bort så mycket men samtidigt så var det så skönt att få bort det där. Så plattade hon det också som jag är ovan att se mig i men kul med lite förändring :)
 
 
Nu blir det American Horror Story och sen träning med Runa :)
Harebäst
 

» Saker jag vill pröva innan jag dör.

Idag fick jag bara ett ryck och skriva ett inlägg om saker jag skulle vilja göra med min kropp innan jag dör. Som tatueringar, håret, stilar osv.. Skulle vilja göra en massa coola saker men känner att jag inte riktigt har modet för att göra det. Men nån gång i livet ska det väl bli ;)
 Så har gjort en lista: 
1. Färga håret rött.
 
 
  
Så häftigt.
2. Tatuera en häst på handleden. 

         
 
3. Klippa mig kort hårig. Blont som går lite ovanför axlarna.
 
 
4. Pierca Helix.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Dag 21 - Innehållet i min väska

 
 
Solglasögon & mina vanliga glasögon.
Plånbok, handkräm och läppsyl.
 Tuggumi, p-piller, etui, schema för skolan. 
+ en penna, suddigum, stift, hårspännen och värktabletter. 

Det är vad som finns i min väska. 
 
 

» Moonlight

 
 
Fullmåne för en vecka sedan nästan.

Idag vart det att stanna hemma och vila/plugga för att orka med SO provet imorgön. Sen är det lov! Tycker det är så mysigt med halloween, vet inte riktigt varför men det här med uklädnad och skräckfilmer osv är så roligt. 
Höres
 
 

» Dag 20 - En låt som får mig att le

Skulle igentligen ha gjort dag 19 - min dag men har inte inspiration att göra den + att ibland så vardagsupptaderar jag ju bloggen så hoppar över den och kör på dag 20 istället :)
Jag tänkte köra på 2 låtar istället.
1. Kyss mig - Alex Algmark.
För 1 ½ år sedan så fick jag ju en överraskningsfest av mina kompisar och efter festen så stannade jag kvar och hjälpte till å städade och då samtidigt när vi städade så dansade vi åt den här som spelades högt på högtalarna! Tänker alltid på det när jag hör den här ;)
2. Shakira - Waka waka. 
När jag gick på truppgympa lyssnade vi sönder den här låten. Nostalgi! :')
harebäst
 

» Only the horses

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tycker det är så mysigt med snö! Förutom att det blir mörkt så fort så tycker jag vintern är helt okej.
Harebäst
 

» Tecknat

hehe, ser ganska roligt ut...

Nu när kvällarna efter skolan tillbringas åt att bara vila så har jag börjat teckna. Tycker det är så kul när man väl har tålamodet. Följde en tutorial på internet så det var inte så himla svårt, man ska bara liksom följa stegen och ta't lugnt. Tror nog att näsan var svårast faktiskt :p 

Imorgon är jag ledig från skolan pga att lärarna skulle på nå utbildnings sak så fredagen tillbringas nog åt att vila och i helgen blir det någon ridtur hoppas jag! Ska också komma vidare på 30-dagars saken här på bloggen så :)
harebäst

» Kvällsfotografering med Nakke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En liten kvällsfotografering med Nakke och Alma :)
 
 
 
 
 
 
 
 

» Östersunds shopping

 
Skor 499:-
 Mascara 139:- och sminkbortagning runt 50:-
 Jeans 349:- Skulle igentligen kosta 499:- men de var 100 kr rabatt på alla jeans och 30% rabatt på allt i butiken.
Idag vart det stan och shoppa in lite nödvändigt. Vart jätte glad för jeansen som dom hade som kampanj på kampanj. 

» Trötter

   Ett doftljus jag fick i försenad julklapp, luktar såååå gott!
 
Idag är de en super trötter dag. Skulle igentligen till skolan men var helt slut igår kväll och imorse gick det bara inte så denna dag går åt att kolla på film. Får se om de blir någon skola imorgon men på fredag blir det iallafall stan och shopping. Sen på lördag blir det handledarutbildning med mamma så jag får börja övningsköra! :)
Spännande...
 
 

» Dag 18 - Mina ambitioner

Jag tror att mina främsta ambitioner just nu är att klara av skolan. Att jobba upp orken tills jag orkar gå hela dagar, att få mitt slutbetyg i 9:an så att jag kan komma in på samhälle senare på gymnasiet. 
Och när det gäller ridningen så är målet att få Runa i fin form. Så i vinter blir det nog mycket pulsa i djupsnö ;)

» Tips: Smink borstar

Det senaste halvåret har jag haft lite problem med oljig hud vid T-zonen (panna, näsa, haka) och har aldrig haft problem med det förut så började fundera på om jag hade börjat göra något som jag inte gjorde förut när de gäller ansiktet. Så tänkte jag på mina makeup borstar och kom på att jag har aldrig har rengjort dom... Så tänkte visa hur man kan rengöra dom :)
 
1. Skölj borstarna i ljummet vatten. 
2. Ta en klick diskmedel eller schampoo i handflatan och ta borsten och ''knugga'' borsten i cirkel formade rörelser. Byt diskmedel och fortsätt knugga tills skummet är rent.
3. Skölj ur borsten så allt diskmedel är borta. 
4. Lägg borsten lite vinklat nedåt på en handuk eller papper så allt vatten rinner ut borsten. Ställ den inte så vattnet kan rinna ner i borsten då limmet kan släppa och stråna ramlar av. 
 
Tvätta borstarna minst 1 gång i veckan om du sminkar dig varje dag. Concealer, bb-cream eller ''blöt'' foundation borstar bör man rengöra oftare. Bakterier och gammalt smink kan göra att man får en oljig hy och få fler finnar. Så får hoppas att de blir någon skillnad för mig :)
harebäst

» Rouge

 
 
Dagens detaljer.

Idag vart de skola igen, går bara på förmiddagarna men är helt slut när jag kommer hem så kvällarna ägnas åt att kolla på glee och pewdiepie. Så har inte så mycket att visa här på bloggen men ska försöka få in lite mer av ''blogglistan'' :)
harebäst