» Fortsätter med bloggpausen

 
några bilder tagna i början på mars.

Tar en liten bloggpause till. Kanske en vecka, tills nästa helg? 
Orken tryter och känner att jag orkar inte fixa med något material till bloggen. 
Men jag kommer tillbaks :)
harebäst

» Liten bloggpause

Har inte bloggat så aktivt den senaste veckan, har känt mig väldigt trött och behövt fokusera på skolan osv... Ångesten har vart en pain in the asss också så har inte haft så mycket tid till övers. Så tänkte ta en liten bloggpause tills på lördag eller söndag, då jag får mer tid för bloggen!
 
Höres


» Helgtrött

 
 
 
 
Bilder från värkningen idag.

Idag har det verkligen varit en ''sova-dag''. Hjälpte pappa först å värka hästarna sen sov jag från 2 till 5. 
Så får se om jag somnar ikväll... 
Harebäst
 
 

» Hemma igen

 
 
I måndags kväll kom jag hem från en helg nere i Kalvefall, Småland. Mamma hade kurs i amason/riddarspel för några som aldrig har hållt på med det förut. Jag tog inte med mig Runa ner men fick låna en annan häst. Nordsvensk/fjording. Han var super mysig att rida, galoppen var som att rida en gunghäst, jämfört med Runa som är så gubbig :p Roligt iallafall att rida en annan häst.

Förövrigt var jag väldigt trött under helgen och kände att det var några varningsklockor som ringde. Att nu borde jag ta det lugnt och inte köra på för hårt. Liksom hela kroppen reagerar när jag kör för hårt sen jag hade min utmattningsdeprission. Vilket jag ser positivt, för då vet jag när jag borde stanna upp! 
Det som händer är att ångesten liksom bara slukar mig och jag känner att jag bara flyter omkring och har ingen fast mark att stå på. Det ända som funkar då är att backa några steg och vila. 
 
Så nu för att också inte känna att jag flyter omkring så mycket så har jag gjort ett schema/mål för våren. 
Mina två huvudmål är att klara av skolan och bygga upp kroppen. Så nu blir det att ut och jogga 3 gånger i veckan, kanske bara nu i början 2,5 km sen kan man ju öka på! 
harebäst
 

» Att fotografera en valp...

La ju ut ett inlägg på Neo för några veckor sedan, då jag fotograferade honom. Men det är inte alltid så lätt att fotografera en valp då dom tycker om att göra allt annat en det man säger till dom... Så utav 100 bilder så fick jag kanske 6 bra? haha... 
 
 
 
 
 
 
 
 
åå, vad är det?


Imorgon har jag mitt första nationella prov och sen så bär det av mot småland. Mamma ska ha kurs i riddarspel och lära en massa tjejer hur man rider som amason! Så då ska jag få följa med och hjälpa till + att jag får rida en nordsvensk/fjording ;) Ska bli spännande! Så kommer hem på måndag kväll så ingen bloggning under helgen.
Harebäst
 

» Snowboard nästa, eller?

 
Halsduk och ny ridhjälm.
 Snowboardskor :D
Ryktsten, borstar, pippistrumpor och ryktlåda
Några födelsedagspresenter!
 

Fick ett par snowboardskor i födelsedagspresent som jag aldrig trodde. Så nästa köp blir väl en snowboard kanske? Kändes lite yolo att önska mig ett par snowboardskor efter att jag bara har åkt en gång ;) Men kände att skidåkning har jag tröttnat lite på och snowboard blir ju en utmaning så får se hur det går.

 
Sitter och lyssnar på Friinga - Christer Halvarsson
Såå mysig låt, specielt om du kommer från Jämtland ;)
harebäst

» 17 år, vad gör man då?

 
 
 
 
Bilder tagen av Jessie :)

NU är man 17 år och en dag! Fyllde år igår och tillbringade nästan hela dagen i backen med Jessie. Fick först en go frukost hos mamma, åk i backen, snowboards-skor-shopping med pappa och sen middag och fika med släktingar. Det var verkligen en super dag :) När det gäller och fylla sjutton så känns det meningslöst, för tex när man fyller 16 får man ju övningsköra, köra skoter osv och när man fyller 18 blir man ju myndig plus en massa saker därtill... Men året man är sjutton kanske är ett år man ska förbereda sig för när man fyller 18 ;)
Harebäst
 

» Mina hårrutiner duschar

 
 
Tänkte göra ett inlägg om hur jag sköter mitt hår och vilka produkter jag har i. Tycker det är jätte svårt och veta vilka produkter som är bra osv då alla reklamer säger samma sak och man får liksom inget perspektiv på det. Man måste nästan fråga frisören, men det är inte alltid som man har tillgång till en :p Så jag brukar pröva mig fram, så just nu använder jag det här som ni kommer se i inlägget. 
Schampoo & balsam/hårinpackning.

Just nu använder jag dessa två. Schampoot har jag bara användt i någon vecka, men än så länge tycker jag den funkar bra. Och sen har jag en 1 minuters hårinpackning som jag har användt i snart två år. Tycker den är jätte bra, men ska nog köpa en annan nästa gång för att se om den är bättre. 
Hårprodukter.

Från vänster till höger:
Efter jag har duschat använder jag alltid den här oljan, heter något med beautifying potion. Köpte hos frissan för nått år sedan. Sen har jag den här arganoil som jag har visat förut. Just den här är det lite silikon i vilket gör håret lättare att jobba med. Det är lite mer som en styling produkt än en olja. Sen gillar jag att ha volym i håret. Så Sunsilk, Memory Mist sprutar man i hårbotten efter att man har duschat sen kan man tupera och det håller i sig. Sen har jag Batisste, Dry shampoo. Jag duschar håret 2 gånger i veckan och sista dagen innan duschningen så brukar håret va fett så då använder jag den här, XXL volume. Den funkar bra men gör att håret lätt blir statiskt... Så nästa gång prövar jag en annan Batiste. 
 
Det var mina hårrutiner!
harebäst