» Packning i snöstormen

 Snöööööstorm!

Kom precis hem till mamma och håller på att packa. Blåser och snöar så himla mycket, men lite mysigt faktiskt! Sitta inne och mys titta på film osv... ;) 
 
Idag blir det nog inte så mycket mer än att tare lugnt! Sticka kanske, få masage av pappa! Har sååååå ont i nacken så jag mår illa, uuuuush o blääää!
Men hare bäst

» Hemmafrun Moa

Hallå! Skriver just nu från mammas gamla iPhone :)

Idag så vart de en sväng upp till Åre med mamma och köpte lite garn, ska börja sticka tänkte jag nu när jag är hemma så mycket ;) känner mig lite hemmafruig!
Sen runt 4 kom Ludde! Satt och pratade en massa och nördade lite youtube ;) så himla kul att träffa honom eftersom jag är rätt så isolerad osv nu när jag inte är så mycket i skolan liksom :)

Imorgon blire å packa, ska flytta över till pappa. Får se va man hittar på!

Hare bäst


» Myyyys i rummet

Har satt upp håret lite fint så de ska torka lite snabbare!

Försökte ta några bra bilder men har bara mitt objektiv som man inte kan zooma med så fick liksom ingen helhets bild, det objektivet är hos pappa ;)
 
Idag har det blivit värsta slappar dagen, satt och kollade på tv en stund med mamma och Micke! Har också fortsatt och städat i rummet, dammsuga och byta lakan + att jag satt upp en ljusslinga som man ser ovanför fåtöljen lite på bilden längst upp!
 
Ikväll blir det att sitta och spela lite kort med mamma o Micke. Ska upp kl halv 7 imorgon för att åka in till Bup en sväng! Blir lite fika sen med mamma, inge mer shopping ialllafall ;) 
 
Höreeees
 

» How did you know

Åååå, saknar alla mina vänner, att kunna gå i skolan, att vara ''normal''! Mitt tålamod vill inte alltid vara med mig...

Hej hopp! Idag vet jag inte riktigt om de är/kommer att bli en bra dag. Känns lite blandat, men ska iallafall pyssla lite i mitt rum och piffa upp det lite med ljusslingor osv ;) Tycker de börjar bli så mörkt på kvällarna! 
 
Så himla mysig låt!!
Höres...

» Frostis

Härligt med lite frost... eller?!

Är så hiiiiiimla trött på dagarna, städade mitt rum igår och va helt slut efter...
Har fått en finnbomb på köpet för att jag knappt rör mig, sitter hemma o bara äter ;) Men men, är man sjuk så är man!
Idag tänkte jag inte göra så mycket, kanske ska iväg och byta batteri på min klocka som har tagit slut. Får se vad jag hittar på :) Kanske blir att gå och hälsa på Runa också
Hare bäst

» vinter nytt i garderoben

Kofta 299:- på Kappahl  (stav)                                  T-shirt 99:- på gina tricot
 
Nya vinterskor - Stadium 899:-

Idag vart de ju stan med mamma :) Först bup och sen en sväng in till affärerna! Skorna va så himla mysiga också behövde jag nya vinterskor så dom vart jag så himla nöjd med! Köpte också en hemlig present ;) 
 
Imorgon blire vila och inte så mycket mer, kanske tar jag en promenad till Runa och hälsa på henne, får se vad jag gör :)
Hare bäst
 

» Luminous

 
Jedward har ''släppt'' en ny musikvideo, lite annorlunda men grymt bra!!

Nu har jag kommit hem! Åkte 9 timmars bil igår och kom hem runt 12 tiden på natten. Gjorde inte så mycket hos min mormor förutom att sova typ, har vart så himla trött så passade på att vila nu när jag inte är hemma :) 
 
Blir att åka till skolan en sväng vid halv 5 tiden också, ska bli snack om hemundervisning för att jag inte riktigt orkar gå i skolan så mycket, få se vad dom säger! Sen imorgon blir de stan på förmiddagen, ska till bup en sväng och sen blir de lite vintershopping med mamma :) Ska också köpa present till Linda som fyller sexton imorgon, ska kanske till henne på kvällen sen och äte lite tacos ;) myyyyys.... 
Hare bäst

» Borta resten av veckan

 
Vart hos frisören och piffat upp mig lite ;)

Har inte haft någon ork i helgen att blogga och kommer nog inte blogga den här veckan! Kommer för de mesta att packa, va med pappa innan han far mot turkiet och fixa lite här för på torsdag blire skolfotografering sen så åker jag ner till min mormor i stockholm och myser :) Byta miljö liksom. Tror de kan behövas! 
Varför jag inte bloggar är för att jag går igenom en tuff period i livet just nu och behöver komma ikapp liksom! 
 
Bjussar på en låt så hörs vi om en vecka kanske ;)
hare bäst!! 

» busy woman

 
Har ju inte bloggat någonting nu i veckan men har inte riktigt haft orken, trött, mycket besök på olika saker osv... Men tänkte spela in en video blogg om lite tips och sånt! Blir nog super!!
Hare så bra
 
saknar skolan!!