» Inlägg kommer

Har varit en "liten" bloggpause i en vecka nu, har några inlägg på gång men har vart sjuk och väldigt trött så har bara inte orkat. Så it's coming :) 

Så här får ni några fina bilder på mig och lillsyrran medans ;)
» Wången

 
 
 
 
 
En glad Neo
 
Och Akilles
Lillsyrran fick rida också
 
 
 
I söndags var jag på Wången en sväng med pappa och Annika + Alma. Körde inte så hårt, fortfarande förkyld så lillsyrran fick ta över! Pappa tog några kort, bilderna längst upp på mig. Tycker det är så bra att se sig själv när man rider, hållning och hur man liksom sitter i sadeln, mycket man inte tänker på förän man får se de med egna ögon. 

Resten av veckan blir de nog att ta de lugnt, ska ''friska'' på mig så jag pallar med gymmet på fredag, hoppade de förra veckan då jag sov typ hela dagen.. 
harebäst
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Depp Moa

haha, dom gör min dag!

Dom senaste dagarna har de bara varit skit... Förkyld, vår utbytesstudent, Jessie, har flyttat efter att ha bott hos oss i över ett halvår. Hon bor fortfarande i Järpen och vi kommer ju träffas på skolan och efter skolan men ändå, de blir ju liksom ett tomrum här hemma. Samtidigt är jag bara allmänt deppig, känner att jag bara flyter omkring, har ingen motivation att göra något, kan ju bero på förkylningen också! Men men... Ibland får man bara ha en deppperiod!
I onsdags när jag började att känna mig sluck så tröstshoppade jag lite, funkar alltid ;)
 
 
 
Rea på junkyard (y)! 
harebäst
 
 
 

» Hästvideo

 
 
 
 
Har kört lite trickträning dom senaste gångerna då jag känner mig så sluck och trött både psykiskt och fysiskt med den här j*vla förkylningen, så passade på att göra en video. haha ;)
 

» Neo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett litet inlägg om Neo, nya familjemedlemen. 
Världens sötaste :)
 

» Tackar stativet

 
 
 
Tycker det är så häftigt att fotografera med stativet och ha lång slutartid då man får så häftiga bilder när det är mörkt. Man ser saker man vanligtvis inte ser men blotta ögat. 
 

» You got something I need

 
 
Nu har jag bildbevis på att jag har åkt snowboard. 
Igår var vi iväg med skolan och åkte skidor och då passade jag på att hyra en snowboard och pröva för första gången. En av mina lärare kunde åka snowboard så hon lärde mig. Ramlade ganska mycket så har massor med blåmärken men det gick bra. Vet iallafall hur man ska göra sen är det ju bara att träna då! 
Imorgon blir det skola, gym och vila. Dom vuxna i huset är nere i Göteborg så jag och Jessie blir ensamma tills på söndag! ;)
 
Himla bra låt!
höres
 

» Fjälligt självporträtt

Jag ska vara med i en tävling där temat är Självporträtt :)
 Länk till tävlingen: http://gossanfoto.blogg.se/
Om jag skulle vinna presentkortet hos kamda.se så skulle jag vilja köpa: http://www.kamda.se/reflexskarm-5-i-1-80cm
 
 

» Några tips


Har funderat länge på att göra ett ''tips'' inlägg, och dom där produkterna är verkligen super enligt mig! 
Imorgon blir det utflykt med IM. Vi ska upp till Duved och åka skidor fast för mig blir det snowboard för första gången... Nervös inför liften! Aja. Det kommer nog bli:
hörs