» Shopping

Va inne i stan sen kl 8 imorse. Skulle in på Bup runt 10 så passade på sen att shoppa lite nödvändiga saker. Vart några träningskläder, ett par ridbyxor och en bikinitopp :) 
Får se om de blir nå träningspass ikväll, inte alltid så lätt å komma ut! 
hörs

» Flygande kotte

 
 
Har nyss kommit hem från en mysig grillning med familjen. Kameran hängde på och kottarna kastades omkring, men efter 100 misslyckade bilder så fick jag äntligen till en bild, vart jätte nöjd ;)
Men vad tycker ni?

» 5 jogglåtar

 
Bed on fire - Ralf Gyllenhammar
 
Can't forget you - Jedward
 
Sweet dreams - Beyoncé
 
Brokenhearted - Karmin
 
Pumped up kicks (the hood internet remix) - foster the people
 
Idag vart de en sväng ut och springa. Känner att min kondition är inte lika bra som den va i somras men men... Ska försöka och komma med o springa st Olovs loppet i år igen. Så de är bara att träna :)
harebäst

» Runisen

Idag vart de en sväng ut i skogen med Runa. Hade världens träningsverk sen söndagens ridning så nu kan jag knappt gå... :(

Har inte blivit så mycket bloggning för att vårt internet har krånglat i en o en halv vecka så har suttit och fixat på bloggens design istället.
Så vad tycker ni om min nya vår/sommar design?
 

» Wilma

Mormors katt Wilma. 

» Hemma + prov

 
Vart lite shopping i Stockholm. En tröja, nagellack och en fjärrutlösare till kameran. 

I lördags kväll kom jag hem från Stockholm. Gjorde inte så mycket, slappade och spelade mest kort med mormor ;) Igår så vart de stan med pappa och lillsyrran. Skulle ta nå ryggmärgsprov för borelia eller annat fästingburet, för att jag har varit så trött dom senaste åren. Va inte så farligt som jag trodde, fick lustgas + bedövning så märkte inte så mycket. 
höres

» Bilåkning ner till Stockholm

För två söndagar sedan på wången.
Idag blir de bilåkning ner till stockholm. Följer med mamma ner istället för att sitta hemma och sega ;) Tar med mig kameran för på torsdag så åker jag ut till mormor (påbilden) och softar lite tills mamma är klar med plugget i stockholm. Så några bilder kommer de nog upp :) Kommer hem på lördag kväll. 
Harebäst

» Sligning/färga utväxten

 
Idag vart de äntligen att färga håret. Brukar försöka gå till frisören och slinga men den här gången så fick de bli hemma. Billigare ;) Så försökte få utväxten lite ljusare, och de blev den :)

» ken, chicken

haha, min humor ;)


Har precis kommit hem från Wången, amazon/riddarträning. Red inte så jätte mycket, är så slut i allt. Kroppen, huvvet, inspirationen, motivationen osv... Så nu blir de vila tills på torsdag, då blir de stan med mormor :) Några blogginlägg kommer upp, har fortfarande lite inspiration kvar till de!
harebäst