» Sleeeeeeeep? yes

 
Älskar henne röst!

Mitt liv är så tråkigt nu för tiden, trött dygnet runt och har ingen motivation att göra nått! Händer att jag går och tar mig en macka ibland, men inte så mycket mer ;) Ska försöka gå till skolan någon dag nu i veckan, har 5 prov framför mig... 
Hare bäst

» Hösten kan gärna få stanna kvar

Hiss eller diss?

» ''Slappar outfit''

 
Jah! 

Idag har jag knappt gjort någonting alls... Fotografera lite i buskarna, spikat upp en ljusslinga med pappa, lagat mat, spelat dataspel med lillsyrran... ja typ de! ;) Tänkte åka upp till höstmarknaden i Åre men vart inte av så kanske imorgon då? 
Hare bra

» Hörni, nu måste ni rösta :D

Jag gick ''vidare'' på fototävlingen jag deltog i!! Såååååå nu måste ni rösta :D Nr 5 är jag, vore grymt kul att vinna!!
Klicka på BILDEN för att komma till röstningen!
 

» Höstigt värre

 
Vart tvungen att sticka ut på gården imorse och fotografera alla gula och röda löv ;)

Har knappt gjort något idag men är så trött...
Imorgon kanske de blir en sväng till farfar och Mona och spela lite kort ;) Alltid lika mysigt! Ska snart lägga ut massa bilder sen vi va på fjället också, grymt mycket höstbilder. 
Hare bra så länge

» Inget att göra?!

 

» Instagram med moaemelies

Vart hemma från skolan igen! Men är helt slutkörd känner jag, så de blir gofrukost med Annika och sen runt kl 1 så blire Östersund och bup :) 
Tack för alla fina kommentarer :D

» Då far man mot pluggningen hos mamma

Känne mig gangsta med ny mössa och allt, ser bara inte så gangsta ut... ;)

Ska iväg till mamma nu och plugga kemi och franska. Skulle igentligen till skolan idag efter att jag har varit hemma i 2 dagar! Men så vart de inte, mådde jätte dåligt igår kväll så de vart en sväng in till stan och prata lite, men nu så känns de bättre :) 
Så satsar på morgondagen, prov prov prov...
Höres

» Svartvit höst med häst

 
Trolle 
Suris Runis!
Blixten och Runa
Min enhörning ;)

» Spindelnätstrassel

Vad tycker ni? Hiss eller diss? :D

» Trötter i fötter...

 
Bilder tagen imorse med mobilkameran! ;)

Kom hem lite tidigare från skolan idag, har ju haft ''elevlektion''! Gick rätt så bra tror jag :D Skulle springa skoljoggen senare också men de blev inte av, glömde kläder och va helt efter när de gällde information... Imorgon blir de pluggning hela dagen, stannar hemma från skolan då! 
Blir att flytta över till mamma idag också.
hare bra

» Älska miiiiig

Älskar låten!

Idag har jag vart uppe till fjälls med några släktingar, vi skulle sprida ut min farmor med vinden! Hittade ett jätte fint ställe där uppe på Storulvån :) Har jätte fina höstbilder sen ''vandringen''. Har vart jätte trött idag och ja... har bara vart en tung dag! Men siktar på morgondagen (y) 
Ska pallra mig iväg till skolan och hjälpa till och hålla en liten lektion för några 7:or och 8:or! Jag, Adrian och Joel ska lära dom hur man sätter ihop ett spritkök och laga mat ;) Är lite nervös...
Hare bra!

» Jag är med och tävlar i en fototävling

 
Detta är mitt bidrag
Dom som håller i tävlingen är: blogofphoto.blogg.se & http://johanpixels.se
 
Priset är en valfri sak från johanpixels.se och detta har jag valt om jag nu skulle vinna!: http://johanpixels.se/product.html/ir-kontroll-for-canon-med-zoomfunktion?category_id=11
 
 

» Kusin vitamin 30 år

Har man en vacker pappa så har man ;)
Kusin Linda som fyllde år
Farfar
Kusin Fredrik och faster Camilla
 
Har vart på 30-års-överraskningsfest för min kusin Linda :D Grymt kul va de... + att hon sköt sin första älg idag också! Så vi gömde oss i hennes lägenhet tills hon kom hem och överraskade. 
Hare bäst

» Halv sju hos Malin & Emma

 
 
Finaste Klara 
 Och sötaste Alva
 
Hela gänget! Bild lånad från Teas facebook;)

Hade de grymt roligt igår med tjejerna. Kom dit runt halv sju och skulle äta trerättersmiddag! Malin och Emma (tjejerna längst bak på bilden) fixade hela alltet! Grymt gjort, så nästa gång blir de två andra av oss som fixar ;)
 

» Vad gör vi, jo nu kör vi

Snart far man!! Mot undersåker

» Grönt och grönt...

 

Har svårt att välja mellan två gröna tröjor/linnen som ska användas ikväll...

Ja, ikväll blire ju tjejkväll med några av tjejerna i klassen :D Vi ska ha som en middag, som två st av oss fixar! Nästan lite ''halv åtta hos mig''. Då vi ska klä upp oss och va fina ;) Kommer nog grymt mycket bilder sen...
Hare bäst

» Fotomodellar

Tycker de är så grymt svårt att ta kort när de gäller självutlösaren, fokus osv... på mig själv!

Kom nyligen hem från Östersund och köpte med mig en tröja! Gina tricot 149:-, brukar vara så kräsen jämt när jag ska shoppa men just idag så kändes de grymt bra att köpa den här utan att pröva den ens. jag som bara skulle fönster shoppa...
Men nu så blire fika/pluggning... 
Hare bäst :D

» Busigt tjuvkik

 
Har så himla mycket fint att visa sen ;) Men vill ta tid på mig och redigerad osv innan dom får komma ut.
Ska gå å lägga mig nu vid halv 10, grymt skönt!  Imorgon blir det en halvtimmes sovmorgon, behöver inte kliva upp för än kl 7 på morgonen :D
harebäst

» Nytt skal



Förra skalet                                                          Nya skalet
 

Fick hem mitt nya skal med posten imorse!
 
Idag vart det skola, gick rätt så okej! Imorgon blire stan med Alma, pappa och Annika. Ingen shopping tyvär men de går nog endå ;) får gå och fönstershoppa. Har grymt mycket bilder att visa sen jag följde med pappa och byggde hage igår, tror att dom kan komma upp senare ikväll!
hare bra
 

» byta design?


Hahaha, jag vet! Finaste texten på headern, men men... ;)

Har suttit nästan hela kvällen och fipplat med en ny design men vet inte om jag ska byta? Är så less på den jag har nu så vad tycker ni?

» Bygga hage + halv dag i skolan

Haha, älskar bilderna! 

Idag så fick jag ta sovmorgon, hade en skit dålig kväll igår. Har nyss kommit hem från Tossögropen, då jag och pappa har byggt en ny hage till hästarna (miljoner bilder kommer) gick jätte bra förutom att Runa putta omkull kameran ner i leran... Blir skola sen i eftermiddag, eller ja! Ska försöka åka dit. NO och SO lektioner som jag inte vill missa :)
Hare bäst
 

» På andra sidan sjön



va ute och fotograferade en snabbis, men de blev bara några snabba bilder! Så grymt kallt ;)


» Vart jag än går

 
åååå så mysig låt! Sitter och nördar sönder den, medans hjärnan går på högvarv... Matte, matte, matte pluggning!

» Nu kör vi...


fick mig en kalender av pappa

Den här dagen har nästan ingenting fungerat. Åkte till skolan, kände mig trött och ledsen, men som tur va så var det en dag då jag bara skulle gå till kl halv 12 eftersom jag inte mår så bra psykiskt kan man säga, de är därför jag inte har bloggat å mycket (som tur va har jag ju nu fått hjälp så det är på bättringsvägen) 
Pappa kom och hämtade mig, åkte hem och åt lunch sen åkte vi hela familjen (jag, pappa, Annika och Alma) iväg till holiday club och badade. Annika är ju också som sjukskriven kan man säga så hon är också hemma, Alma slutade ju kl 20 över 1 och pappa tog ledigt idag för att va lite extra stöd åt mig :) Imorgon blir det tillbaka till skolan igen. Ska vara på skolan i ungefär 2 timmar sen blir det lunch med pappa och sen tillbaka till skolan igen för att gå på några viktiga lektioner/ämnen som jag ligger efter i.. 
hare bäst så länge

» Gifs in my ♥







 
haahhahaha, älskar den här!

 






 
 

» Markträning med hesten




Tjockiiiisen!

Kom nyss hem från en filmkväll med Mattias och Ludde ;) Satt först och nörda pewdipie sen vart de ''the hunger games''. Körde lite markträning med Runa också, lat som jag är så orkade jag inte rida men markträning kan man aldrig få för mycket av! Ska försöka få tillbaka min super blogginsperation som jag har tappat bort... Tänkte kanske börja med outfits-bilder, men då blir det nog dom dagar jag känner mig mer uppklädd, annars så blir de nog lite mer svarta-jeans-och-en-4-storlekar-förstor-tröja-på - bilder ;)
hare bäst medans 
 

» Instagrammet

Lite bilder från instagram! Haha, ja Akilles är ju så fin ;)

I helgen ska jag: slappa, fira pappas tjej Annika, deppa för att jag inte följer med till Torpshammar, vara kreativ och blogga, träna/gosa med Runa. 
höres

» Ny jacka

Denna har jag hemma hos mig just nu! Herrmodell - jag vet, men jag tycker det är så snyggt med lite mer ''pösiga'' jackor :) Försökte få en bättre bild med kameran men de gick inge bra ;)


det enda jag tyckte va lite dåligt med den va att ryggen va lite för pösig! Beställd från junkyard.se

» En god kopp redigering


busigt!

Idag har jag faktiskt vart på skolan en stund, kändes skönt att vara tillbaka! Men bara efter dom där timmarna (runt 3 timmar) va jag helt slut. Men en bra bit på vägen iallafall :) Åkte sen hem med 11 bussen och stack nästan direkt till Runa och myste, försökte också på att trickträna henne. Imorgon blir det skola till kl 13.00, då hela klassen slutar! Sen åker faddrarna i konfa gruppen (som jag är igentligen med i) till Torpshammar och hare super kul, men jag känner att jag inte riktigt orkar följa med så för mig blir det att stanna hemma. Ska till Undersåker en sväng på kvällen och ska kolla på film med några goa killar :)
Hare bäst!
 

» Bilder i papper




Beställde bilderna härifrån för nästan 50 kr
Beställde 40 bilder som kom med posten igår! Så himla kul att ha, visa släktingar (tex farfar som har lite svårt för datorer ;)) osv... + att man kan ju sätta upp dom eller rama in bilderna! Självaste bilderna kostade 10 kr men sen kostade frakten 39 kr ;)

» Äntligen lite nytt


Va ju inne i stan igår med mamma och pappa en sväng och köpte mig äntligen ett par klackar som jag har gått och kollat lite på, så nu slog jag till ;) För 449:-! Köpte även två linnen, älskar linnen! Har vart inne några gånger nu när jag har följt med mamma men känner att jag verkligen inte har någon shoppinglust! sjukt?! 
Har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna men känner att nu är lusten tillbaka! 
hare bäst

» Dunjackan på


The sims, mitt liv nu för tiden ;)

super jackan!
Det är så himlans kallt ute och inne just nu så jag sitter med dunjacka + filt inomhus hos mamma! Tog av jacka just för denna bild ovan! ;) Eller kallt o kallt, men runt 10 grader + blåst + regn + vinterkänsla + massor av gula och bruna löv + osv osv... Men det är nästan lite mysigt nu när man ändå sitter inne på dagarna! Imorgon blir det stan med mamma, hon ska in på nå möte så jag fick gå runt på stan och kika runt lite. Söker just nu efter en höst jacka som man kan dra på sig när man vill se lite mer vardaglig ut och kanske inte gå runt som ett duntäcke ;) sorry för massa cambilder men kameran ligger gömd här någonstans och har ingen lust att komma fram!
hare bäst

» Mys


Haha, Nakke ville verkligen inte ge mig nån puss... ;)

Idag har jag vart så himla trött. Satt nyss och mös med Nakke men mamma och Micke snodde honom på en promenad så nu är jag hemma med Alma! Ska väl snart gå och lägga mig, måste kliva upp 8 varje morgon fasten jag inte går i skolan. Bara för att inte vända på dygnet! :) Ímorgon blir det plugg, plugg plugg! Matte, matte, matte! Har ju inte så mycket att blogga om nu när jag endån liksom är hemma och tare lugnt, men ni får stå ut! När jag har frisknat till då!
tror de börjar växa fram en liten beliber inom mig! 
hare bra

» Min dator har blivit stulen


Datortjuven... ;)
Idag så vart det ju ingen skola, va inne i Östersund en sväng med mamma och fick faktiskt med mig 1 pinsett/pincet (?) hem, kände mig mogen för en egen nu då jag alltid snodde mammas eller Annikas pinsett ;) hihi! Blir ingen skola för mig alls denna vecka, man kan säga att jag är som ''sjuk''! Men nu blire film med mamma-familjen. höres


 

» To cool 4 school


Kanske ska ta och permanenta håret?! ;)
Idag har dagen tillbringats åt att spela The sims 2, så kul! Imorgon blire ingen skola för mig, ska in till Östersund en sväng :) 
Höres
kort inlägg, men det kan behövas det med ibland!

» Fest på Hedmans med bilder


Nu så är man hemma efter en kort kväll med massa folk på Hedmans. Är så grymt förkyld så jag åkte hem rätt så tidigt! Fick inte så mycket bilder på folket men de va runt 40 pers ;) Linedance prövade jag på också, grymt cool dans må jag säga! 
Hare beeest

» Fest på Hedmans


Busigt!
Mitt jätte stökiga rum!

Idag blire fest på Hedmans med mamma, Micke, Alma och deras ''jobbar'' kompisar typ :) Jag ska gå runt och fotografera massa folk till deras hemsida, typ något politiskt parti mamma jobbar i, får se hur det går! Känner mig jätte seg och dryg idag, vill liksom gå runt och bara vara ''ful'' i mjukiskläder osv... Men ibland får man bita ihop och köra på endå.
Höres