» Det bästa från eurovision song contest

Den här röstade jag på ;)
Och den absoluta bästa:

Men tycker att Loreen var värd vinsten ;)

» Dans show with the girls!

Hela denna dag har gått åt att dansa på skolan! Vi har haft värsta uppvisningen och de va grymt roligt ;) Min dansgrupp körde låten ''What hurts the most'' med Cascada :) sjukt kul hade vi iallafall! Nu sitter jag och slöar i soffan.

» Jedwardigt inlägg

Sitter och skypar med Joel och Daniel och medans så bombar jag dom med Jedward-gifts! ;)
bahboringsite:  pixieluck:  Edward had that tongue all over him as soon as they were alone  ^ :3
Haha, den här va då endå bäst ;)

» It's sky high

Imorgon blir det skogen med klassen :) Mysigt, orkar inte plugga!

» Min enhörning!

Gick en sväng till hästarna då jag tyckte att jag hade suttit inne för länge. Dom va så goa så! Ville gärna va med på bild ;)

» Inte välkommen tillbaka...

Lite bilder från min Instagram @moaemelies ;) men ni som har blogg.se, har ni prövat R-Remby? As skojigt ;)
Nu är jag lite arg! Det kanske ska bli minus grader i veckan :o det som nyss va 20+ och jag åkte iväg och köpte sommarkläder men NEJ då... Bara därför så ska de bli kyligt! Tror det blir att flytta ner till Afrika efter skolan har slutat. Snart blir det nog att hälsa på Runa en sväng, är ridsugen men är så trött efter skolan så jag orkar inte :( Saknar Runa också, så kanske kommer upp lite bilder under dagen!

» Känner mig lite smått bortskämd

En bikini topp och 2 underdelar 197:- på stadium

Svart/färgglad t-shirt 99:- på Gina tricot Randigt linne 99:- på Cubus
Short som igentligen kostade 199:- på Gina tricot men dom glömde och ta betalt för dom så jag fick dom gratis ;)

249:- på Vero moda! Elskar dom

Linne från Cubus 149:-                                     2 toppar från Gina tricot för 59:- kr styck
Hela dagen har spenderats i Östersund med mamma, micke o Alma! Sjukt mysigt, då de är morsdag idag! Alla har varit på strålande humör och jag köpte vekrligen allt jag behövde ;) förutom avslutningsklänning men mamma sa att vi kunde åka in en annan dag! :) Och måste ju bara nämna att Loreen vann ju Euriovision! Så nu vet ni ;) Själv röstade jag på Rumänien, för jag gillade deras låt! Kände att jag svek Jedward lite... :( Aja, bättre lycka nästa gång! Och mamma har lovat mig och Alma att vi ska åka och kolla på Eurovision i hemlandet nästa år! :D kuuul!

» Plugg med syster-yster

Haha! Sööötis!


Har suttit och pluggat, men gick inte så bra eftersom min syster kom och busa... Hade det sjukt kul igår då vi i 8c stack iväg efter skolan och grillade och spelade brännboll osv! Måste bara göras om ^^ Sen ikväll blir det eurovision med mamma, Micke och Alma! Sen så har mamma äntligen gått med på att åka till Östersund och shoppa sommarkläder, YES! :D Så får väl se vad jag kommer hem med ;)

» Klagar inte på värmen, bara dör en sväng

Sjukt varmt MEN jag klagar inte! Sitter och chillar inne i kylan med Nakke istället ^^

» Bloggen får jag inte glömma bort!

sol + värme = tomat röda Moa

Sitter här inom hus och kollar på TV, när det är som bästa vädret på året! vad håller jag på med?! :o Men just nu känner jag att de va skönt så de kanske är värt de ;) Hade iallafall det jobbigaste passet på dansen idag! Men sjukt kul vare, liksom alla körde på o ja ^^ Kanske sticker ut och rider ikväll om jag orkar, Runa är så grymt rolig o rida nu, kanske pga sommarvädret? hoppas på de!
sen vill jag att alla ska kika in på min kompis, Emma Erikssons, blogg och gratta henne för hon fyller år idag! :D grattis Emmis. Hela 15 år, byxis o fri!

» Eurovision - Det bästa sparas till sist!

2011

Lipstick
2012

Waterline
Denna kväll har varit skit! Men som tur var så ska ju Jedward vara med och sjunga i Eurovision så det kommer nog göra min kväll! ;) Men dom kommer uppträda allra sist.. Aja! Men en del låtar har faktiskt varit riktigt bra ;)

» SOMMAR I JÄRPEN!

Alltså seriöst! Denna dag har varit så grymt härlig. Det har varit som sommar här i Järpen för första gången! Soligt och runt 15-20 grader varmt! GASH älskar det... Och på idrotten så hade vi orientering och då gick jag med Tea. Vi pratade verkligen om allt! Länge sedan. MYYYYYS!!! Sen när jag kom hem från skolan så somnade jag i soffan och sov där till kl 9 så nu är jag jätte pigg så det blir väl inte så mycket sömn inatt eller? NEJ! Vaknade av att mamma & Micke satt och käkade middag, men de såg så äckligt ut så jag stack ut och fotade i fin vädret ^^

» Tokiga killar

Daniel & Emma
Jag & Theo!
Hahaha, så grymt roligt vi hade!
Idag har det verkligen varit en slappar dag hela dagen fram till kl 6! Har suttit och kollat på Jedward när dom var med i big brother UK 2011. Sen så kom Daniel, Emil, Theo och Emma hit för vi skulle fotografera inför en bilduppgift som vi har på skolan. Hahah!! Bäst ;) Emmas blogg hittar du HÄR! hon som har tagit bilderna ;)

» Sötare reklam?!

Såg den här på TV nyss och tyckte den va så grymt söt!!

» Funktionshindrades länsfestival i Åre

Runa och jag luffsade runt där upp i regnet med mamma och Kvanne!

Kvanne, mamma, jag och Runa



Kvanne är såååå himla fin!

Hela denna dag har gått åt att rida för människor uppe i Åre vid holiday club, och låta massa annat folk rida också! Det har varit en festival för handikappade så dom kom och klappade hästarna och red! Runa har varit super duktig, själv trodde jag att Runa skulle vara rädd för allt och liksom tycka det va jobbigt men hon va lugn och jätte snäll ^^ tänkte åka till Järpbyn, till Michaela, som har en tjejkväll men är så sjukt trött så får åka till henne någon annan dag istället! ;)

» Från liten till stor

Tänkte rida idag, men det regnar så gimla mycket så har ingen lust längre.. :/ Vill inte sitta inne så här :'(! Men tänkte visa hur Runa har blivit stor sen hon var liten (logiskt?!) ^^ känns som om Runa har sett likadan ut hela tiden och att hon aldrig har varit liten men Runas förra ägare skickade med en CD med biler på Runas dagar i Italien, när hon var som föl! GUD så söt ;)
Väldigt liten Runa!



Sen blev hon lite större


Där är då Anna, Runas förra ''mamma'' som vi säger :P

Sen kom hon till mig!
Hahaha fint ansiktuttryck ;) 


stor hon har blivit :D


» Mina favorit låtar just nu!

just nu!
Scissor Sisters - Only the horses
Sea Wolf - The violet hour

» En vanlig morgon på Strandvägen

Hahaha, mamma och Micke har blivit helt beroende av Iphone spelet ''smack that gugl'' så dom satt nu i morse och tävlade om vem som kom längst. Tyckte dom såg ut som 2 småbarn som har fått nya leksaker! roliiiigt!

» Sommarkläder

Har verkligen fått lust att köpa mig en massa sommarkläder när man ser alla kläder som har kommit på i affärerna! Själv har man ju knappt några sommakläder kvar då man har vuxit ur dom, men nu hoppas jag nästan att jag slutar att växa så jag kan behålla kläderna jag har. Har suttit och tjatat lite på mamma på att åka in till Östersund, men hon ger inga klara svar så får väl se hur det bli ^^

» Dubbelt upp!

Varning för Jedward.. ;)
Alltså, nu måste jag bara visa! Har suttit och tjuvkikat lite på deras genrep inför Eurovision ;) Mycket bättre än i Irland, liksom mer effekter osv! Sen så har dom ju twittrat mycket om deras nya album som kommer ut 1 Juni, och visade alla fans hur deras nya album kommer att se ut :D alltså självaste omslaget, weeeeey!
smällter...

» 2 dagars ledigt!

En liten Moa. En tjej på facebook skickade den här till mig.. ^^
Nu har man ett mini lov då :D Så härligt, blir nog mest att rida skulle ja tro... :) bloggar senare tror jag, för just nu håller min data på att ta slut på batteri :S

» Conversis!

Idag efter skolan så åkte jag till pappa för jag hade glömt mina nycklar där till mamma. När jag kommer inte så ser jag en svart påse från Junkyard, och förstår att det är mina CONVERSE :D happiii...

» Till Ekenäs en sväng #6


Har man världens sötaste lillasyster eller? Tror iallafall jag... ^^

Sen åkte vi hem på söndag kväll, kändes trist eftersom när jag var lite så var vi där i en vecka, men roligt har det varit :) Bara och tagga inför riddarspelen jag själv ska sitta på hästryggen! Kände suget när jag såg dom andra! RUNA, HERE I COME!

» Till Ekenäs en sväng #5


Sen efter allt tränande och tjo hej så var de dags för riddarspel, men jag kunde ju inte ha med mig min kamera in på banan så jag tog lite kort på människorna och stånden som fanns i marknaden innan istället ;) Vilken stämning de är på såna här ställen! Sjukt mysigt, med all musik och lukten av ny bakat bröd osv ;)

» Till Ekenäs en sväng #4


Sen åkte vi tillbaka till pensionatet som vi bodde på. Och gissa vad?! Dom hade 11 katter & jag som älskar katter :D 5 av dom omringade mig när jag höll i kameran så jag va ju bara tvungen att ta kort på dom. Dom liksom stog och kelade med varandra hela tiden, gölligt! ^^


» Till Ekenäs en sväng #3

Det var då här vi hade självaste riddarspelen. Sjukt coolt ställe :D Så ser man slottet bakom liksom! greaaat!

» Till Ekenäs en sväng #2

Runt 9 åkte vi iväg till självaste Ekenäs slott och tränade inför riddarspelen. Jag själv fick springa rätt så mycket, hämta vapen osv! Men är man väpnare så är man. Tog fram kameran och fotograferade allt som jag hittade ;)

» Till Ekenäs en sväng #1


Kan det inte se ut så här i Järpen också?!

Då kör vi! Har tagit kort på sjukt mycket saker, saker som inte ens har någonting med självaste riddarspelen att göra och sen lite bilder under träningarna inför riddarspelen! Då på fredagen kom vi ju dit. Kl 8 på morgonen, då vi hade åkt hela natten lång. Fick frukost och stack sedan iväg och tränade...
Älskade dom gräna ängarna och alla blommorna! Här hemma i Jämtland är de ju fortfarande vår/vinter nästan.. :(

» I'M BACK!

tjooo! Har varit en helt tokig helg, riktigt kul faktiskt! Men orkar inte blogga nu för det är skola imorgon och jag kom hem kl 7 imorse då jag inte hade sovit så mycket i bilen... Så nu är ma trött! Men tänkte visa er lite bilder sedan helgen som mammas kille, Micke, tog! ;) Tog några själv men de va mest efter och före riddarspelen! :) Visar dom imorgon.. ;)
Jag och min mor mitt i föreställningen
Ylwa Roos och Mamma Maria Kjellström, amazonerna!

» BLOGG PAUSE UNDER HELGEN!

Nu i helgen då jag är borta så blir det nog en blogg pause! Kanske får någon att gästblogga om jag har tur;) Bjuder på några roliga/bra låtar/videoklipp!
Mange makeeerrsss...
Jedwarddddd! Can't forget you! beeessttt...

» Hummel flummel!

Mitt uppe i allt packande så fick jag för mig att sticka ut och fotografera! Så stog bredvid ett stort träd som de bara surrade i hela tiden, bin och hummlor! det va fullt av dom! Så lite läskigt va de att stå där... :S

» Tillbaks till gamla tider

känns såååå kul att ta fram dom dammiga medeltida kläderna som man inte har använt på hur länge som helst! Gamla minnen kommer som fram ;)
Detta var i Norge typ för 2-3 år sedan!
Här kanske jag var 9-10 år!
Hela Jamtlandicum för 5 år sedan :)

» packa, packa, packa, ja! Ni förstår

Denn skoldag har väl vart halv bra och halv dålig! Vart som på både och humör... hmm! Vill bara iväg till Ekenäs nuuuuuuuu! Men imorgon åker vi :D Halv 9 på kvällen så de blir en hel del natt körning för pappa och hans kompis.
Jo, men jag kanske ska förklara vad vi ska göra där också ;)
JO! Vi ska dit på riddarspel! Vi har varit där förut, men slutade för det var så långt och riddargänget tyckte det inte va nå kul längre så vi slutade ha riddarspel där men nu så ska dom som arrangerar de där ha en helg då alla som har haft riddarspel osv ha ett stort riddarspel tillsammans! Så det blir som det bästa sen 10 år tillbaka ;) SWÅÅÅÅÅ KUUUUULW! Det är då bredvid ett stort slott som kallas Ekenäs slott som ligger i Linköping! 10 timmars bilåkning... ;)

Så ser de då ut, där riddarspelet ska hålla hus!


» Känns tufft... men måste man så måste man!

Tjoo! Idag har det varit skola, helt okej faktiskt eftersom det har varit ett sånt fint väder och vi har varit ute så fort vi hade chansen :)
Har nu beställt conversen, dom där blå/lila rutiga! Är super glad men de känns lite tufft eftersom dom kostade 899:-... Svider! Fick betala 500 själv medans mamma o pappa betalade resten! Känns rätt så tufft. Trodde själv att jag inte påverkades av ''trender'' och märken, men jag måste ju erkänna, att just vid detta köp så påverkades jag av detta! Men dom är ju såååå snygga ;) så det blir nog ingenting jag ångrar! Måste man så, ja!! :D
nu blir det SO plugg, yääääääääy!

Min grymt fina SO Mapp!


En låt som gör en lite glad mitt upp i allt pluggande ;)

» 10 bra sanningar om mig

Då sätter jag igång med dom bra sanningarna om mig!

1 Jag är duktig på att vila och inte köra slut på mig själv.
2 Jag går nästan alltid min egen väg, gör som jag själv känner tex om jag vill gå på den där bion eller inte. Inte påverkas av andra.
3 Tar inte åt mig om någon säger något elakt om mig osv...
4 Att tänker verkligen igenom någonting innan jag gör det så jag inte gör något tokigt!
5 Är inte så blyg, iallafall inte vad jag tycker! Tycker jag är rätt så framåt! :D
6 Kan tycka att skolarbete är riktigt roligt och intressant!
7 Är väldigt nyfiken på omvärlden, liksom kulturer och hur det ser ut! Min drömresa är att åka till Japan i en 1 vecka ;)
8 Gillar min kropp, vikten, hur den ser ut osv! Känner mig bekväm i den!
9 Att jag älskar det jag håller på med, ridningen, fotograferingen, dansen och riddarspelen ;)
10 Att jag är så modig när det gäller äventyr, älskar att sticka ut och rida där man aldrig har ridit förut, där det kan vara jobbig terräng eller mycket vatten! ;)

Måste erkänna, det var svårare att skriva om dåliga sanningar än om bra sanningar. Är inte alltid så lätt att berömma sig själv har jag märkt :O!


» 10 dåliga sanningar om mig

Tänkte skriva om både bra och dåliga sanningar om mig själv! Börjar då med dåliga sanningar... är 100% ärlig!


1. När jag känner mig pressad, känns som om jag har mycket press på mig, kan jag bli riktigt elak. Är inte mig själv då! :S
2. Jag sitter typ alltid inne när de är fint väder och är ute när de är dåligt väder, dååålig vana!
3. När jag väl har nått botten och allt känns bara skit så måste jag få gråta ut en hel kväll för att komma på topp igen!
4. Jag har lättare för att vara med killar än med tjejer, vet inte varför?! :o
5. Jag tänker ofta dåligt om mig själv, istället för att tänka positivt och vara glad för den man är!
6. Är väldigt feg när det gäller kläder och min egen stil, vågar inte pröva nytt och utforska eller hur man ska säga
7. Jämför mig själv med andra, och det ska man inte göra!
8. Gillar inte min näsa, det är nog det jag ogillar som allra mest!
9. Är inte så duktig på att säga ifrån, när jag skulle behöva det. Liksom säga ifrån riktigt om något är dåligt, är ganska feg på så vis!
10. Är sämst på att spara pengar, så fort jag får lite så köper jag upp det direkt! Ej okej ;)


» 3 saker jag ska försöka spara till

Vet ni något roligt man kan köpa till kameran? Roligt objektiv eller något bra att alltid ha?

» Nästan sommar iallafall...

Idag var de rätt så fint väder endå! Trodde vi aldrig skulle få fint väder igen, är så less på de här vädret! Man kan ju nästan tro att de är påväg att bli vinter igen! :( Men känner mig lite duktig för jag satt nyss och drack kaffe med Pappa och Annika ;)!

» Rackartygarna

Idag har jag varit med Ludde hela dagen, en tuff kille jag aldrig har skrivit om här i bloggen förut! Första gången nu, shiiiit! Ironisk... ^^
Vi har iallafall suttit och latat framför desperate housewives, som jag tvingade Ludde att kolla på, vi kollade också på massa roliga videos! Hahaha, visar i ett videoklipp nedan! Sen fick han vara min packåsna och bära på dom tungaste väskorna, till pappa för jag ska nu bo här i 1 vecka! tack ludde^^ Sen ville han rida, så han fick de :D Runa verkade tycka de va kul iallafall, tror faktiskt att Ludde också tyckte de va kul, men vet inte om han vill erkänna de ;) bra gick de iallafall! Så nu blir de plugg för mig hela kvällen... Eller ja, typ, nästan!
Haha, så sjukt roligt!!

» Nakke, när ingen ser

Har suttit och fotograferat Nakke, har gillade inte att vara mode nå specielt mycket menmen...
Haha, alltså vad man känner sig fin på första bilden... men ibland må man ju bjuda på sig!
online gif creator
Ja, så här blev de då efter någon minut av blixtrande kameror ;)


» Kemi, NEJ TACK

Alltså, jag ORKAR inte med kemin just nu! Så nu gav jag upp, men tror lite av allt läsande har satt sig i huvudet ;)

» Det kan faktiskt vara fin väder i Järpen också...

Skulle inte ha något emot att solen kom tillbaka till Järpen just nu!
Hela denna dag har jag varit hos Sara med Sara och Emma och dansat, taggar inför sommaren med danslägret ;) Men nu är jag hemma och slappar men har så sjukt mycket att plugga till så får se hur jag gör, kanske sticker iväg på typ en musikal eller vad man ska säga! Ska bli sjukt kul :D om vi nu får tag på biljetter ;)
Var på gården igår också! Hade sjukt kul, sen kom de massa roligt folk så de blev en lyckad kväll. Sen runt 9 stack typ alla för att kolla på hockey, så då va jag med Joel och Ludde hela kvällen och åkte sen hem halv 12! Jo, känner mig rätt så på bra humör endå! Förutom att det snöar här... Det är liksom Maj, då ska de inte snöa :'((((

» Självförtroendepepplåtar

Lång rubrik, nytt ord, kom på de nyss... ;) Är hos mamma just nu och orkade inte ta med mig kameran så den ligger ensam hemma hos pappa i mitt rum och gråter. Men må ju blogga och kom på att jag kan ''länka'' några jätte bra självförtroende pepplåtar.

Dom dagar då man bara hatar att se sig själv i spegeln, ingenting passar och man vet inte vart man ska ta vägen. Man känner sig ivägen och att alla bara vill ha bort en, då kan man behöva en låt/låtar som får en att må bättre och tänka att jag också är en människa på jorden och att jag är precis skit bra som jag är! Har själv suttit och lyssnat på dom här! Glader man blir :D



who says - Selena Gomez
Raise your glass - P!nk
Worlds greatest - R. Kelly
Gamla låtar men sjukt härliga texter!


» Video sen vår firandet!

Hähä, såg att jag hade filmat sen i måndags och tyckte de vore kul att visa ;)

» Shiittt! Första gången...

Har gjort om bloggen, äntligen! Var så less på den mörka och ledsamma bloggen nu när de börjar bli sommar :)
Uptadera F5

» Grymt sugen på Converse

Tycker converse är såååååå snyggt! Vill verkligen ha ett par själv, men vet inte riktigt vilka... Hjälp???!!

» skogens blåa sida #3


» skogens blåa sida #2


» skogens blåa sida #1

hihi klyftig rubrik ;) Har varit ute och ridit en sväng och hittade massa fina blå sippor! (jag tror iallafall att de va blå sippor)



» Vår firande #4

Joel och Sara, thihi!

Nicke, Malin, Ludde, Sara, Daniel, Klara och jag! Älskar bilden ^^
Sen efter majbrasan så åkte några hem med bussen och själv cyklade jag hem! :) Sjukt härlig kväll... <3


» Vår firande #3

Malin, Emma, Sara och Klara :)

Daniel, Ludde, Joel och jag :)


» Vår firande #2

Emma och Klara ;)

och jag åkte rutchelkana (?)!

Nicke ville vara lite fotomodell

Klara, fin så man svimmar

Motståndarlaget, tjejerna mot killarna! Ludde, Joel, Daniel, Emil & Nicke

Daniel :)
Sen efter grillningen så stack vi och spelade brännboll och kubb

» Vår firande #1

Igår så va jag och firade första maj med massa härliga människor! :D Vi hade hur kul som helst, först grillning, sen brännboll och kubb och sist så gick vi till Maj brasan i Järpen där vi stog och värmde oss!

Daniel verkar inte tycka de är så gott... ;)