» Girlpower med amazonerna

Linda och Kvanne!
Jag och Runa i full fart, så fin mage hon har ;)
Haha...
Marit Green som har tagit bilderna :)
I onsdags så hade vi ju amazonträning på kvällen, va så sjukt kul! Tror de va den roligaste gången hittils! Nästa gång blir på onsdag nästa vecka, känner mig redan lite taggad!

» Det som spelas just nu i mina hörlurar...

 
 
 
 

» Jordisar

Höhöhöäjä, busig redigering!

Ååååå jobbar, jobbar och jobbar! Men nu har jag ledigt hela helgen sen på måndag blir de en super lång dag då jag ska jobba från kl 9 (på morgonen) till kl halv 7 på kvällen, jipiii! Men har bestämt mig nu att jag ska jobba tills jag åker till Gotland i början på augusti, ska vara borta i kanske 2 veckor (eller 3) och bara sola o bada! Sen efter så är de inte så långt kvar tills man börjar nian :o! Så får väl se ;)

» Fin kille...

 

Svimmar...


» Ledig, på sommarlovet

Snacka om härlig dag, men de skulle inte ha skadat om de va lite varmare, de är ju sommar!!! 14+ det är som max här uppe i Jämtland... ska bli skönt sen när man åker på semester till Gotland, där är de iallafall en riktig sommar ;)

» SLAPPA!

Imorgon blir det att sova och kolla på TV typ. Är så trött, har gått upp runt 6-7 varje morgon då jag har varit i Duved på nå rollspel, jobbat uppe i Enafors och sprungit St Olovs loppet! Igår så vart de först jobb till kl 14 och sen nästan direkt när jag kom hem blev de amasonträning med Linda, Felicia, lite Marit (som tog kort) och mamma. Hade de jääääätte roligt men sen så skulle jag ju upp kl 5 imorse för att åka på st Olovs loppe och försov mig 1 timme så de blev stress upp och som tur va så var ju pappa vaken så han hjälpte mig... Sen på fredag blir de iväg o jobba igen! Slappar dag imorgon!

» St Olovs loppet med stimmet

 
 

          
i stimmets fina buss
hähöhö, växling!
 
 
Inne i Wången som jag skulle växla i, efter mördar backen! Claire (en tjej i laget, som jag åkte hem med sen) tog bilden och bilderna nedan :)
Växling och sen va man slut...
Feeling beautiful today! ojjj...

Har vart och hejat och sprungit på St Olovs loppet hela dagen då man springer från Östersund till Trondheim. Jag va med i ett damlag som heter ''Stimmet'' och vi hade de jätte roligt! Känns riktigt bra att ha sprungit de nu så nu framöver blir de att heja på dom andra tjejerna som ska springa mot/in i Norge då dom går i mål på lördag! ;)

» Dom senaste dagarna har jag...

SÅ nu vet ni ;)

» Ett vitt äppelträd #3


» Ett vitt äppelträd #2


» Ett vitt äppelträd #1


» Trött x1000

Snacka om en lång natt det har varit! Åkte till Ludde runt 9 på kvällen. Ungefär samtidigt kom Joel och Mattias. Satt och kollade på massa roliga filmer för Mattias ville inte se på skräckis men sen runt 1, så stack han hem och då satte vi på ''Paranomal activity 3''... ALDRIG MER! Usha, satt och kollade in i väggen typ halva filmer ;) Men kul hade vi, somnade runt 4 på morgonen och vaknade sen 1 timme sedan då Joel och Ludde hade suttit och käkat pizza, men så snäll som dom va så fick jag smaka en liten bit! Är nu hemma och slappar, har suttit och spelat lite spel med pappa och Annika! Jääääy! Sitter hos mamma nu och tar det lugnt, får se om jag orkar hitta på något, tror det blir lite ridning isånna fall! Hareee

» Midsommar med fluff

Glad midsommar påer! :D

» Glad midsommar + lite Jedward

 
Ska snart ta bussen iväg mot Undersåker :) Och gissa vad?!?!?!? Denna musikvideo ovan är sååå bra! :D Dom laddade upp den nyss och jag började fangirla direkt, häh! + att dom har gjort den själv och det gör den ju nästan bättre. Låten är från albumet ''Young love'' som dom släppte igår ;) så grymt!

» Tjockisen på midsommar

Annika och Blixten njuter i solen!                                  och Akilles ligger i bilen...
Och Runa har blivit så rund om magen! Men de blir väl så när dom går på sommarbete? ;)
Idag har de varit en grymt mysig dag, än så länge. Var först och hälsade på Runa och dom andra hästarna! Pappa fixade hovarna på henne, värkade. Behövdes verkligen :p!! Ikväll blir det middag med pappa och Annika och sen ska jag iväg mot Undersåker och dygna med Ludde, Joel och kanske Mattias :) 

» Äppelträdets blommor

Fler bilder kommer upp sen, smakprov ovan!
GUD så fint de är på gården nu! Vi har 2 äppelträd på gården som har börjat blomma och det är så fint! Ser på massa andra bloggar att deras träd också har blommat, så mysigt! Har vart och jobbat hela dagen och de känns sååå himla bra ;) Imorgon blir de midsommar firande med först pappa och Annika sen dygning med några härliga människor! Berättar mer imorgon, hejsvejs!!

» ut och springa

Det blonda kanske syns lite bättre nu :)!

Ska iväg och springa en sväng nu för jag måste verkligen kämpa på nu inför St Olovs loppet! Bestämde mig igår också att jag bara skulle springa i Sverige och inte hänga med till Norge och sova över där osv, kände att jag inte hade nå riktig lust för de och man gör ju de här för att de ska vara kul, ellerhur? Så kände att de va rätt val ;)
Kanske sticker ut en sväng och rider också, OM jag orkar. Blir att sticka iväg och jobba imorgon också! Hare gött!

» Kikat runt

Åååå, vill ha! Ögongodis

» Hahahahaha!


Hahah, satt och kollade på Fokis blogg och hittade en jätte rolig video!! Hahahahahaha! Har suttit och kollat på den om och om igen, värt att kika på! ;)

» Blond utan sol - frisöören



har gått å blivit blond idag :D Blev faktiskt riktigt nöjd, blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Tänkte liksom mer hel blond, men nu fick jag en ljus utsida och en mörk insida! Ser mer naturligt ut + att de ser liksom lite mer solblekt ut (y) bilden visar inte håret så bra men de kommer nog upp bilder senare!

» Stökigt!

Har det så grymt stökigt hos min mamma nu! Men kan ju ta fram min grymma talang och städa, om några veckor!

» Städerska?

Har inte hunnit blogga någonting alls för jag har för första gången inte haft tid! Igår så stryckte jag 15 m tyg med Linda, sen direkt efter det stack jag iväg på bio med Joel och Ludde! Den hette typ ''Prometheus''
Själv rekomenderar jag den inte! ;) 
Sen denna dag har jag städat, hela dagen. Har nu klarat av min/mitt (?!) första dag på jobbet ;) Inte så kul, fick städa olika hotell rum och toaletter, wi! Men tjäna pengar gör man så det är ju bra! Ska dit på onsdag igen. Och om bara 1 vecka så börjar ju st Olovs loppet och jag måste verkligen träna eller typ försöka springa så långt som min sträcka för att se att jag klarar av den! Aja, annars blir de väl powerwalk in i mål! Imorgon blir det frissan också, spännande! Är helt slut efter idag så nu blir det att sova. hörs

» Min skolavslutning

Tjejerna i klassen

Jag och Ludde, han är igentligen mycket längre än mig men jag fick se längre ut på den här bilden ;)
Bilderna tagna av Tea
Lite bilder sedan gårdagen då man slutade 8:an. :)
Igår åkte jag ju till Clara Bogfors efter avslutningen. Satt och grillade och hade det jätte mysigt! Gud vad det pratades ;) Sen när vi skulle upp till stugan vi skulle sova i så va den alledels rök fylld då Claras mormor hade tänt på i kaminen och på något vis hade de väl glappat så det hade tagit eld inne i väggen så hela brannkåren kom och sågade upp och hade sig! Så det blev att sova i en annan stuga :) Själv åkte jag hem runt 1 på natten då jag hade så grymt ont i magen... Pappa hade suttit och kollat på fotboll så som tur var, var han vaken. Tack pappa!!
Sen när jag kom hem så dog jag nästan i sängen, skakade för jag var så trött + att jag hade ju knappt ätit någonting på hela dagen så kan ha varit därför jag hade ont i magen också :/! Sov till halv 1 idag... BUSIGT! Nu ska jag sitta och ät go middag med pappa och Annika! hej...

» SOMMARLOV!

I can't belive it! Har precis gått ut 8:an och ska börja nian nu efter sommaren! SJUKT. Nu laddar man inför kvällen hos Clara! Höööööres
hihöhä, så grymt roliiiig!

» Choklad, moms!










» Syster ysters avslutning

Och så klart ville inte min syster vara med på bild men hon hade världens sötaste klänning på sig! ;)
Har nyss varit på Almas skolavslutning och när termin börjar hon 1:an!! Shiiiit... Imorgon smäller de, sommarlov! + att jag fick jobbet!!! YES! Så börjar redan på måndag och ska pröva på. Sen på tisdag blir det frissan :) Där kommer det nog hända grejer! Höreees

» Sista skoldagen imorgon


Från förra årets skolavslutning!
Oj oj! imorgon är de sista dagen man får träffa alla innan man går ut på sommarlov! Och nästa år går vi liksom i nian och blir då störst på skolan. + att man ska välja gymnasium och höja betygen och allt va det är. I sommar blir det iallafall mycket jobb, resor, äventyr osv för mig, hoppas jag iallafall! För veckan efter midsommar så ska jag iväg och springa på st Olovs loppet, det tar kanske upp en vecka med att vila osv. Efter det blir kanske en sväng ner till Stockholms skärgård och hälsa på min mormor i en vecka för att friskna till lite efter allt skit! Sen händer det massa roliga saker! Ska ha ponnyridning på Fäviken, ett jätte stort evenemang (?) här uppe i Jämtland som jag tycker är jätte roligt. Sen åker man med mamma-familjen (mamma, Micke och Alma + massa hästar) till Gotland och solar, badar och har värsta semestern. SUPER! Sen dagarna då man är ledig så kan det nog bli massa kompishäng, tjejerna i klassen, ridning (då jag ska få Runa i riktigt fin form, osv :) hoppas på det bästa! 
Och om bara 1 vecka släpper Jedward sitt album ;) 


Give it up
A girl like you
What it feels like
Dom bästa ut albumet! :D


» åååå sååå bra!


Har nyss kommit hem från en dag i skolskogen, de va väl så där roligt men jag klarade mig ;) Sitter och lyssnar på ''Young love''!!! Den hade premiär idag!!!!!! + att musikvideon kom för bara någon minut sedan!! ååå så fiiint!

» Moppe, pfft!

Ikväll har jag förbättrat på min kondis lite! Sprang en runda runt Tossögropen och tog ut mig helt men de kändes helt okej! Sen tänkte jag ta de lite chill och kolla på TV men då kommer Joel och Ludde på besök med sina moppar och vill ju vara lite tuff och visa upp sej ;) Vi satt ute och typ pratade i 2 timme och stack sedan upp till Q8 och köpte choklad! moms... nu blir de att kolla på fotboll med mamma o Micke! hööörs.

» SHOPPING

Klänning köpt på Indiska 299:- blå kofta 99:- HM
T-shirt köpt på Lindex 149:-
Mörks jeans HM 199:-
Har inte riktigt orkat blogga nu på ett tag då jag har mått sådär bra! Men det blev lite ändring i helgens planer då jag åkte in till stan i lördags istället :) Köpte allt jag behövde (nästan, man vill ju alltid ha mer ;) och införskaffade mig en avslutningsklänning också! Känns helt sjukt att det är sommarlov för alla Mörsilelever om bara en vecka! Har massa planer inför sommaren då jag har bestämt mig för att ta vara på den och inte bara sitta inne ;) har kanske fått mig ett jobb också på ett hotell upp till fjälls! Pappa ska ringa och prata med dom, så får väl se då! HOPPAS
sen idag så blev de konfa återträff, nästan iallafall. Fick hem mina konfakort också så dom lär väl visas här senare. :) höres!

» Mys i finvädret, med instagram

Har suttit och pusslat ihop lite bilder från istagram! Det är sånt fint väder ute nu så jag ville knappt gå å lägga mig!

» sötnöten


» En sväng upp till snön

Idag har jag hängt med pappa på jobbet uppe till fjälls där de va massor med snö! Vi skulle typ bränna massa gräs så de kunde växa nytt? Det va lite komplicerat, förstog knappt själv! men de gick bra och de va riktigt skönt att komma hemmifrån en stund. Kände att jag bara sitter hemma och segar annars! Imorgon blir de ridning sen på söndag så ska jag och mamma in till stan (igen) och köpa avslutningsklänning ;) kuuuuL!

» Skolk? neje!

Har varit och hälsat på hästarna en sväng, kände att jag måste ut o få lite luft! Har stannat hemma från skolan idag. Har suttit inne när de har varit fint ute, men aja! Tur att man har en hund som man måste rasta så man får lite soljus ;) Imorgon struntar jag i skolan igen.. och följer med pappa till jobbet, då vi ska typ bränna ner någonting! Låter lite brutalt :P skulle också berätta vad jag gjorde igår på nationaldagen! Jag hade ponnyridning ute på Tossögropen då de va som en liten marknad där! Riktigt mysigt fakstiskt.


» Ge mig juicen

hahaha! bäst!

» Stay please

Har nyss varit ute och fotat i det soliga och fina vädret, är så glad att solen är framme och den kan gärna få stanna! Har massa planer inför imorgon på nationaldagen, men de får ni se då ;) Just nu håller jag bara på att samla mig en stund. Allting går emot just nu... :/

» Dåligt humör?




Har suttit och lyssnat på dom mest underbaraste och gladaste låtarna, för just nu och typ hela helgen har jag varit på riktigt dåligt humör och känner att jag bara vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet... :/

» Partaj för Emma

Denna tjej vi firade ;)
Idag så har de varit massa förberedelser för Emma, då vi skulle kidnappa henne runt 12 och dra med henne först till pizzerian o käka och sen hem till mig där vi hade gjort massa mys och kollade på en skräckis! Det va sjukt mysigt och Emma verkade glad, så de vart nog väldigt lyckat ;) Själv var jag väldigt trött och är så himla less på detta pissväder! FÖRSVINN!
Gjorde också en video till henne, jag, Malin, Tea och Sara gjorde denna i fredags!
Jag kände mig så grymt fin ;)
Lite skillnad på inställningarna på kameran ;)
Haha, vad kul vi hade ;) Detta blev då resultatet efter allt slit!

» Dom bästa tjejerna

En kompis till mig hjälpte till och filmade våran dans som jag pratade om iförr går! Det gick skita bra. Så nu taggar man inför nästa termin med nya dans steg osv... ;)