» Nya skor!

För någon dag sedan så fick jag ett par skor av en kompis som hon inte ville ha! Så snällt! Ett par klackar:

» Marit talar!

Hahaha! Imorse, när jag satt och väntade på bussen med Marit och Linda så tog Marit min mobil och filmade sig själv! Hon är ju för skön! Jag och Linda satt där och skratta åt henne!:P

» Längtar till dig, sportlovet!

Ja, som vanligt så har ju jag varit på skolan ;) Trött som vanligt, men idag så var jag så trött att jag inte visste vad. Men det ordnar sig. Har så bra föräldrar som hjälper mig! Thank you 4 that! Men idag så hade vi våran mördar dag på skolan, med 7 lektioner och bara 5 min rast efter varje lektion, men som tur var så fick jag stå i catéterian några timmar med Jocke och Sara, så då kunde jag passa på å slappa lite.

Ikväll så ska jag inte göra så mycket. Blir väl mest o plugga till svenska provet och att duscha. Yäy! Har nyss ätit omelett gjord på ank-ägg enligt pappa! Smakade ingen skillnad gemfört med vanliga höns-ägg, för er som vill veta ;)

» Funderingar...

Tjoobre. Förstår ingenting! Gick och la mig kl halv 9 igår och somnade ganska fort, men sen idag så har jag varit trött hela dagen! Grrrrr... vill inte vara trött, förstår ingenting. Borde ju vara piggare men nej då. Aja, men på torsdag så får jag ju gå till HC så då får vi hoppas på att de ordnar sig. Lite godis jag fick i bussen, gott!
Jo men angående melodifestivalen! Jag ser så många skriva på facebook, bloggar osv om melodifestivalen. Jag har liksom ingen direkt favorit. Men jag undrar liksom, vilken har ni som favorit? :)
Jag gillar iallafall Ulrik Munther och hans låt!!

» Just wanna sleep...

As fin soluppgång i morse utanför fönstret!
Oh guse vad jag har varit trött idag! :S Kunde nästan somna på lektionerna om jag ville. Fast jag ville, men man får ju inte så... Iallfall! Det har varit en rätt så okej dag, vaknade bara upp med världens träningsvärk. Till o med på ställen där jag inte visste att man kunde få träningsvärk :O! Jobbigt läge... Men ikväll har jag bestämt mig för att inte göra någonting alls! Orkar inte. Men en sak jag verkligen ser framemot är sportlovet som vi har om bara en vecka! :D HAPPY! + att då fyller jag år också ;) den 6 mars (reklaaaaaam)
Men nu ska jag fortsätta dryga framför datan! tjobre.

» Skidåkning, igen!

Hej hop! Har åkt skidor hela dagen lång idag! Är så slut i benen så jag vet inte vad. Kul hade jag iallafall. Åkte ju då med Joel, Ludde och Aron, som tvingade ut mig i dom brantaste backarna! Eller, jag tyckte dom va sjukt branta iallafalla :P Men nu är jag hemma och såg att jag hade blivit lite solbränd. Solen har ju legat på mest hela tiden, jätte skönt faktiskt :) Dyng blöt av svett är jag också så ska ner och ta mig en dusch! Aja, hejsvejssss...

» Slalom hela dagen

hellu! Idag så har jag åkt skidor i Åre hela dagen... eller nästan hela dagen. Gick till mamma runt halv 11, vi kanske åkte till åre kl 12. Sen åkte vi till kl 5, för att sedan gå å äta middag, där nere i byn :) Sen efter det stack vi ut i backen igen fast då va de ju kvällsåkning ;) Sjukt kul var de iallafall! Imorgon så ska jag ju åka igen! Måste kliva upp kl 7 för att åka till Åre å åka skidor igen, kommer ha världens träningsvärk :O! Men kul :D
På dagen:
På kvällen:

såååå mysigt!

P.s jag gillar att skriva P.s meddelanden :O Men jag har köpt mig ett par ny skidglasögon :D


» Grattis mamma, Maria!

Idag fyller min stentuffa mamma 39 år! Ska iväg och gratta henne sen när hon har vaknat! ;) Ska åka skidor med henne i Åre också, så de ska bli kul! Grattis till henne :D
.
.
.

» YES!

oj, vad jag pratar mycket om Jedward nu men jag måste bara berätta... DOM GICK VIDARE :D Dom vann i Eurovision! WEEEEEEEY!
Här är låten och ''uppträdandet'' igår kväll ;)

» Waterline!

Grymt bra! :'D Nu är de bara att hålla tummarna och hoppas på att dom går vidare till Azerbanjan (kan fortfarande inte stava de :S)

» Sitter här, spänd som bara den!

Oj oj oj!!!! Sitter och kollar på irlänsk tv just nu och väntar på att Jedward ska sjunga sin låt :D :D

» Gården i Undersåker

TJOBRE! Ikväll så har ju jag vart på gården med några roliga människor! hur kul som helst hade vi, bara de att jag blev riktigt målad i ansiktet at Joel, Ludde och Nicke... :@ fast jag må erkänna att jag gjorde samma sak. Men kul hade vi iallafall! Och imorgon blir de att åka till Åre och åka skidor, kanske köper mig ett par nya skidglasögon :) Får se!

» Ikväll!

tjooo!
Idag va de då skola som har varit så sjukt tråkigt, tycker de är väldigt skönt att de är helg men jag ska göra så grymt mycket! Först imorgon så ska jag åka skidor med mamma och vara med henne för hon fyller år ;) Sen på söndag så ska jag åka skidor IGEN fast med några roliga killar: Ludde, Joel och Aron :) (Y)
Sen ikväll så ska jag på gården till halv 10 typ för sen när jag kommer hem ikväll så ska Jedward!!!!!!! vara med i eurovision fast i Irland och tävla för att komma vidare till Eurovision i Azerbaljan, Atsherbanjan, akfbjkengpölaNFD eller vad de nu heter, vill så gärna se dom LIVE :D Så de ska bli super kul ;)
P.s KP kom idag! Bara jag som läser KP?! Bästa tidningen ever ;)
.

» ♥ Min Nakke blir 8 år ♥

Min lilla Nakke Pakke blir hela 8 år idag :'D Weeeeeeeey! 


» Sluta tidigt = gryyyymt!

Hej hopp! Idag så slutade vi tidigt på skolan, 20 över 1! SÅ skönt! Och vi hade ju inga jobbiga lektioner innan. Först hade vi NO som var ganska roligt :) sen idrott, längd skidor då jag o 2 andra tjejer bara åkte i skogen och pratade om allt. Sen SO och då fick vi bara sitta framför datorerna och skriva på en uppgift. Ganska skönt ;) Sen kl 2 tog jag bussen hem och nu är jag hemma :D SÅÅÅ SKÖNT!
Ikväll ska jag inte göra så mycket förutom att vara barnvakt! Jag och Alma, best friends 4ever! + att jag får betalt :$
Lite inspirerande ord här mitt i dagen:

» Teater

hej hooooooooop! Idag va de skola. Det va den jobbiga dagen i veckan då vi har 7 lektioner på hela dagen... Men efter lunch så skulle vi till Järpen och kolla på teater. Den ägde, dom va så grymt duktiga på att spela! Det handlade iallafall om brott, som typ misshandel osv. Sen om lite mobbning! As tufft ;)
Dom va 5 stycken, de här var bara dom 2 killarna, annars va de med 3 tjejer också :)

» Fettis-dagen!

Here we go again!

Idag va de skola! Rätt så okej dag. Fick veta att jag ska till HC för blodprov 1 mars. Hoppas man får veta vad felet är. Haha, lät som om jag va dum i huvudet eller nå x)! Efter skolan så va de då kör, ganska roligt eftersom man inte har varit med på ett tag. Åt 2 hela semlor också, snacka om att jag känner mig mätt :O Det kanske inte är så mycket men för mig känns de mycket ^^ Och nu är jag hemma och ska fortsätta att plugga bild. Pappa sitter uppe och väntar men jag va bara tvungen att slänga in ett inlägg. Aja, men HEJSVEJS :D

p.s  vet att det heter fet-tisdagen men jag har trott hela mitt liv att de har hetat fettis-dagen föräns idag! Hääää...


» Videoblogg?! :S

Hahaha! Första videobloggen här! Pirrigt :$
Höäöh! Fin man va i stillbild :)

» Happy again?

Hej hopp! Dagen va inte så bra idag fram tills vägen hem på bussen, då jag åkte med några roliga killar! Tror jag inte har känt mig så glad på så länge :'D Hoppas den här jobbiga tiden jag har haft nu i 2 månader gått över! En av dom spamma mig med 40 sms -.- och spammade 2 andra också! Men vi ger igen :)
Över till någonting annat. Jag tror jag ska köpa Canon kameran. Inte pga (som vissa tror) att alla andra har en canon utan för att dom har bra priser på kameror, objektiv och tillbehör! Dom har också ett stort utbud på objektiv. Sonyn som jag funderade på först försökte jag hitta objetiv till men det va ganska svårt! Så jag tror jag kör på Canon! :D Måste bara få ihop dom 600 sista kronorna, ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla på 
Någon annan som kollar på denna braiga serie?? :D

» We heart it...

Love,fact,words,reality,true,love,luv,me-183e6f712308848f0cf5c10c478e979a_h_large

We heart it


» Angående: JAAAAAAAAA!

Jag skrev ju ett inlägg förut där de bara stog typ JAAAAAAAAAAAA! Hähä ^^ men med de menas de att jag har äntligen råd med kameran jag vill ha :D Weeeey!  Men vet inte riktigt när jag ska köpa den + att jag inte riktigt vet om jag vill köpa just den kameran. Funderar på en Canon för pappa har en canon och då kan vi ju låna objektiv av varandra :) Men den kameran jag funderar på att köpa är denna:
SONY SLT-A35
Kostar runt 5000:-
Annars funderar jag på:
Canon EOS 550D
Kostar runt 5500 :-
Blir nog att vänta tills min födelsedag, man kanske får lite mer pengar då! Det är ju bara 3 veckor kvar tills jag blir 15 år :D
Men någon annan som har något bra förslag vart man kan köpa kameror? :)

» mumsigt :$

Åt nyss sen så kom Alma med en god tårta som hon hade gjort! Fin va de också ;)


» I'm coming home

jaaaaaa... :/
Igår så åkte vi ju till Kall för att gå på ledarutbildning. Det va mysigt men jag va inte på mitt bästa humör. Så trött, så runt halv 11 på kvällen så ringde jag min pappa och han kom o hämtade mig! Så snäll han är. Kändes tråkigt att jag inte kunde vara med, ville verkligen det!
Jag är ju så trött hela tiden, skulle lika gärna stanna hemma fråm både skola och allt annat för att bara vara hemma och vila. Så mamma ska ringa HC på måndag så jag ska få ta massa prover osv... Det ser jag inte fram emot... Nålar, sprutor :S USHA! Har typ fobi för det. Aja, men berättar väl mer sen :)
Söt bild på Jossan och Malin sen igår, när dom snodde min mobil ;)


» Amaziiing!

Kan ni tänka er? För två år sedan kom den här videon ut på youtube och blev stor som bara den! Såg den ungefär för 1,5 år sedan och tyckte han va grymt duktig, tänkte inte mer på de sen så helt plötsligt dök han upp på Ellen show! Jag ba: WHAT?! Vet inte hur många gånger jag har kollat på den men får lika mycket gåshud varje gång. Och videon har nästan 50 MILJONER visningar. Tycker att denna låt är den bästa av alla låtar han har sjungit ;)

» Ridning... TJOHO!

Va ute igen nu med Runa i ca 3 timmar. Snacka om att hon fick kämpa. Först red vi på banan, sen stack vi ut i skogen och bara pulsade i snö! Förstog inte hur hon orkade, 1 meter djup, till och med trav orkade hon i den där snön! Härligt va de, känner mig glad igen. Imorgon så sticker jag ju till Kall! SÅÅ KUL! Hoppas jag ;) Och bara så alla vet är jag BÄST på att vara bäst. Ta åt dig (du vet vem du är ;)
Lite mysiga bilder sen dagens ridning:
Runa, du är allt för go ^^

» Skola, dans, ridning, packning osv...

Hej hoooooopp! Idag så har de varit en vanlig skoldag fast en SLÖ skoldag. Först så hade vi NO prov som inte va så kul men de gick bra faktiskt ;) Sen så va de idrott men istället så hade jag och 3 andra tjejer dans, de va faktiskt ganska kul! As rolig dans. Disco som går för jävligt fort! Sen så va de lunch och sist SO som va segt för jag hittade typ ingenting om de jag skulle skriva om... SEGT! Sen satt jag och lyssnade på Michaela när hon spelade så fint på sin gitarr. Och nu är jag hemma! Ska rida om 10 min så igentligen hinner jag inte bloggar men MÅSTE :O För de är så kul ^^ Ikväll så måste jag packa också för jag ska på ledarutbildning i Kall direkt efter skolan imorgon, ska bli sååååå kul och spännande ;) Aja, bjussar på en bild sen vi stog och hade snö krig vid bussen på vägen hem ;)

» Stolt fan...

Ja juste! Det är därför man älskar dom! :D

» Ute med min enhörning!

Hej hopp! Idag så har de ju varit skola... Jag va så sjukt trött så jag orkade ingenting! Hade SO prov också men tror de gick rätt så bra endån. Men de va typ världens tråkigaste dag för vi hade så många lektioner. Men imorgon blir de bättre för då har vi bara 3 lektioner och de har jag ingenting emot ;) Sen åkte jag till pappa direkt efter skolan och fikade. Sen stack jag ut med Runa och red i 2 timmar. Behövdes, alltid lika mysigt! Imorgon så kanske ja och mamma ut o rida också, wiiiiii! Saknar sommaren, komsi komsi!

» Alla hjärtans dag...

jahapp! Idag va de då alla hjärtans dag! Själv så tycker jag att de är mysigt med alla som gosar och blir tsm osv! För mig själv så har de nog aldrig hänt något speciellt, men jag blir inte direkt besviken för jag gör ju liksom inget för någon annan så? :P Men de va några goa människor som hade gjort hjärtan som de stog fina saker på och satt på nästan alla skåp och dörrar i skolan! Sånt blir man ju glad av :)pic.twitter.com/2oDgjYOu
Men ikväll blir de att fortsätta plugga med allt som jag ska göra! *suck* Tror jag ska åka och hälsa på Runa också, känner att jag måste iväg och vara med min enhörning! Höhö! Men ha en rolig alla hjärtans dag! HEJ

» JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

återkommer inom kort...

» Woho! Skola idag

Tjoooo! Idag så va jag på skolan för försa gången på länge. De va faktiskt ganska roligt att vara tillbaka :) Kände att jag va på banan igen, så nu är de slut på dom tråkiga inläggen här på bloggen (hoppas jag. Det blir att plugga hela dagen låååååång idag...
Ej kul!
Ååååååå! Jag vill så gärna att jag får dom sista 1500 kr till kameran jag länge har velat haft. Det jag mest kommer att fotografera då är nog mina äventyr med hästarna och massa natur. OCH djur. Älskar att fotografera levande saker + att då kommer den här tråkiga bloggen bli rolig! Då blir de inte sånna här tråkiga inlägg! Det kör vi på!

OH juste! Imorgon är de ju alla hjärtansdag. Själv är man då singel. Ingenting jag lider av men ibland skulle de va mysigt med en gosig liten kille :) Men vem vet! Plötsligt händer de ;)
Bjussar på en go video:
'
HEJSVEJS!

» inspiration


» Tjejmiddag med melodifestivalen

Tjo! Igår så va jag i Undersåker hos Malin med nästan alla tjejer i klassen (8c)! Vi hade de jätte mysigt! Vi kollade på melodifestivalen och Ulrik gick vidare!! Hans låt va jätte bra + att han är så fiiin!
Sitter som en bulle! (jag med skjortan:P)
:D Åkte sedan hem vid 12 och när jag kom hem så gick jag o la mig direkt! Somnade som en stock och snacka om att jag drömde mycket inatt! Drömde att jag va i New York själv och bodde i en lägenhet och att jag sen träffade Greyson Chance som jag hängde med! Pratade engelska hela tiden och va värsta stolt (för engelskan alltså)! Sen så va vi värsta polarna som om de va helt normalt, fast han va känd. Ja, herregud. Sen drömde jag att jag hade släkt fest på skolan, som sen blev värsta mardrömmen! Oj oj oj, mer tror jag inte att jag ska berätta :P

Idag så skulle jag igentligen iväg på riddarspelsträning men känner att jag inte orkar, måste plugga franska också, har prov imorgon! Saknar Runaaaaa!! :'(
Aja, hejdå :)

» Nakke pakke lingonsylt!

Satt nyss o gosade med Nakke, så mysigt!
Gosiigt!

» PoP! Goes my heart!

Satt och kollade på ''Music and Lyrics'' för någon vecka sedan och sen nu så hade jag så tråkigt så jag sökte på den här låten som är med i början på filmen! AS härligt! Snacka om 80 tal, älskar dom låtarna! Det här är inte den riktiga videon (gick inte att bädda in den riktiga) men de är den riktiga låten ;)
Hahahah! Ganska rolig video endån!!

» Många bilder ur en bild

Sitter på picnik nu igen. Jätte kul! Kollade igenom lite bilder och hittade en bild som jag tycker är ganska härlig. Har dock aldrig visat den för någon (inte ens på min förra blogg la jag ut den, tror jag)
Jag har gjort många olika redigeringar/bilder ur en bild:
Grundbilden:

Redigeringarna:

1:an

2:an



» Spellistan är nu tillgänglig

Nu kan man se min spellista på spotify, så kika in vettja ;) tuffingen.moa heter jag där.

» Home again?

Ja, jag är hemma idag igen :/ Vet inte va de är men vill inte till skolan. Vill bara säga att ingen är elak eller nått så de beror inte på de! Mamma skulle tydligen prata alvar med mig sen :O Aja. Linda stack nyss, hon skulle igentligen till skolan men mådde inge bra så hennes pappa kom och hämtade henne :( Så jag ska sitta och spela med henne istället ;)
Jag som saknar tillbaka till sommaren!

» Även en människa kan vara trasig...

Sitter här och äter choklad pudding medans Linda sitter och pluggar fysik! Tycker faktiskt lite synd om henne :/ hon ska ju som sagt sova här hos mig, vi ska först kolla på lite film och bara slappa. :) Tror jag ska till skolan imorgon, får se om jag pallar. Är nå fel med mig, kan inte sova och blää! Men måste bara berätta att jedward ska vara med i eurovision (irland) och tävla igen :D Deras nya låt kom ut idag!!!
Wiiiiii!

» Redigering, stor skillnad

Här har jag redigerat 1 bild på picnik med premium eftersom dom ska lägga ner i april så låter dom alla få använda premium sakerna eller hur man ska säga. Eftersom jag inte har lärt mig allt på photoshop så tycker jag att de är enklare att gå in på picnik, men måste ju lära mig snart (på PH) eftersom picnik lägger ner :( Gjorde några stycken, vet inte vilken som är den bästa/snyggaste, hjälp? :)
Grundbilden:
Dom jag har redigerat:
1:an                                                                        2:an
3:an                                                                     4:an
Jag gillar nog mest trean!
Vad tycker ni?

» Försov mig... OPS!

Imorse så kände jag mig helt död när jag skulle kliva upp, men jag va duktig och gick upp, åt frukost! La mig sen i soffan och somnade så fint så... Höhö! Mamma frågade om hon skulle skjutsa mig till skolan jag direkt Nej. Orkade inte, + att vi hade en kort dag, 3 lektioner men jag vi skulle ha prov på SO:n idag, får göra de på nästa SO lektion istället. Men idag runt 3-4 så ska jag upp till coop och träffa Linda som kommer från skolan! Hon ska sova hos mig ikväll för jag har FF :D Vi ska laga en proffs middag, göra efterätt. Sen skulle jag hjälpa henne med skol saker osv... Ska bli SHIT kul!
Det lär väl bli någon video blogg sen kvällen ;) + lite bilder!

Vill bara berätta att de här är AS GOTT!


» Bloggen om dåliga dagar!

Ja, idag så hade jag världens sämsta dag... Ingenting gick bra och jag bara va sur och blääää! Jag bara skriver om mina dåliga dagar känner jag, får ta och rycka upp mig så imorgon så blir de en bra dag! :) kan man ju hoppas! Men idag/ikväll så blir de nog mest att jag ska plugga so och färga håret på mamma + att jag själv måste duscha! Nu lite härliga bilder sen i sommras för jag saknar den sååååååå mycket! På franskan idag så satt jag och drömde mig bort sen vi va på gotland, stockholm. Gröna lund, Sudersand (världens härligaste strand), dom varma kvällarna, allt badande och Liv som jag träffade för första gången, hur härlig tjej som helst! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Lockigt hår.se, badade stup i kvarten ;)

Min morbror och kusin på grönan!

Jag och Alma spelade golf :)

 

 


» Man har ju sånna vackra vänner, thihihi :$


hahahhahaha!!

» Kör med kören!

ja, idag så va jag på skolan och hade de tråkigt! Har varit så trött och allt kändes bara blä, men man har ju sånna dagar ibland! Iallafall så hade vi de ganska slappt, håltimmer osv :) Men ikväll så ska jag plugga -.- och gå på kör :D KUL! Nu kanske man kan sjunga efter allt krasslande med förkylningen :S Ja men jag har väl inte så mycket mer att berätta om ikväll iallafall! Erkänn! Han är såååååå söt :D

Jedward :$

» Vilket sammanträffande...

Satt nyss och pluggade SO/buddhismen och tröttnade lite och kikade in på twitter och kolla vem jag hittade:
'

Dalai Lama! Haha! Och för att verka lite smart här så är han en andlig ledare (tror jag :S)

 


» 0 grader?! Är de sant?

SHIIIIT! Mamma kom nyss och berättade att de bara va 0 grader ute?! Igår va de tammetusan -20 :O Snacka om skillnad!

Haha, vacker Malin på idrotten idag ;)


» AWKWARD!!

Hahaha, en kompis som heter Johanna tipsade mig dom här tvillingarna för vi båda gillar (älskar :D) jedward och på så vis kom vi in på dom här tvillingarna! Men dom här videorna ägde ut allt! xD (dom lägger ofta upp video, typ de dom är känd för ;))

och 2:an:


» tillbaka på facebook!

Japp! Nu är man då social igen! Jag och en kompis bestämde för en månad sedan att vi skulle vara utan facebook i en månad och idag så klarade vi de :D SÅÅ tråkigt.. gillar inte facebook :O haha jo ibland så ;)

» Lejonkungen 3D

Ja, idag så vaknade jag halv 12... Va seg som tusan men gick o duschade direkt och då så blev jag inte piggare! Idag kl 3 så ska jag, mamma och Alma gå å kolla på lejonkungen :D Älskar den filmen + att de är i 3D!! Roliiiigt. men ja måste också plugga franska innan för vi har prov på onsdag så mamma kom in nyss (när jag satt vid datan) och sa att jag skulle plugga *arg i rösten* så de är väl bara att sätta igång :)


» Alma, the coolish lilla syster!


» Kallt och deprimerande, bra att melodifestivalen finns!

Ja, rubriken säger nog de mesta! Melodifestivalen gör en på bättre humör faktiskt! Själv tyckte jag att kvällens bästa bidrag va afrodites! Liksom disco :'D Men de absolut sämsta va att sean banan gick vidare...

 

 


» Yoga

Hej hoooopp! Tränade nyss Yoga med mamma och Micke... efter en kvart så gav jag upp! Orkade inte. Det är mycket jobbigare än vad man tror! Man ska sträcka massa ställen så man tror att kroppen ska gå av! Sen så är de massa banals osv... För tusan, de är ju lördag, då ska man vila tycker jag! Fast jag skulle inte haft något emot att åka till stan :) Har kikat runt lite på internet och hittade några plagg som jag gillade (ska ej köpa X, sparar till en kamera)

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/F01%2094400%2012000%2056%200443%206.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/F01%2097223%2010101%2064%200919%204.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/F01%2098176%2072002%2067%201043%208.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/F01%2094248%2007001%2054%200367%206.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]
Älskar den med blåa armar! (kanske ska beställa den endån?!)
Aja, men nu ska jag gå å fixa någonting att äta! HEJDVESJ

» jag älskar lördagar... :'D


» Flower power

All kopiering är förbjuden ©



Ej tagen med min kamera (har ingen) tagen med Canon 7D

» HAHAHAHAH!!! Alla måste kolla!

Haha, kan inte sluta skratta, den är så himlans rolig!

» tacos :$

kanner mig riktigt bortskamd nar jag ater tacos..

» WHAT?!

Asså någon som använder twitter mycket och vet om saker och ting är sant för nu när jag va inne så fick jag ett medelande om att en ny person följer mig och jag blev väl glad för de men gissa vad?!?!?!
Louis Johnson va den nya följaren!!! Jag vet inte om det är sant, fake sida eller någon sånt, så om någon vet om detta är sant eller inte så säg gärna till! Alla kanske inte vet vem de är men han är med i ''My life as Liz'' som går på MTV! (tjejerna i klassen vet vem han är :P) Han är ju en slags kändis!

 



» Första riktiga bloggningen!

Ja, hej hopp! Nu tänkte jag börja med bloggningen på riktigt! Kan ju blogga i mobilen (kan inte skriva åäö där) och sen så är jag ju hemma sometimes hos datan så de här kommer nog bli gå riktigt bra! I promise, jag ska inte tråka ut er! Följ mig gärna med blogglovin!! :D
Ja men då tänker jag börja med att idag så hade vi utflykt med skolan eller hur man ska säga. Vi va i Järpen och åkte skridskor, badade och va i bibblan! Har inga bilder sen dess men kul hade vi! Sen så gick jag, Sara, Gustav och Daniel hem till mig och kollade på våran nya film :D Haha! Gurra va så djävulskt rolig! mer säger jag inte ;)
Men igår fick jag en riktigt fin bild på himlen utanför huset:


Imorgon kommer jag inte göra någonting! Är så sjukt förkyld, va depp och trött hela dagen. Tack vare förkylningen! Men tur att de är helg... :)
Aja hejsvejs!

 


» Kläppenvägens sommarskola

Filmen är äntligen ute!

» ABOUT ME! Ny blogg!

Hej hopp! Här är min nya blogg. Hade ju en förut som hette duwaan.blogg.se (finns kvar fortfarande men bloggar inte där)
Gillade inte namnet på den + att jag ville ha en ny start, lovar att jag inte ska byta blogg igen!
Men nu så tänkte jag berätta lite om mig för er som inte alls vet vem jag är! ;)


<--- Jag!
Jag heter Moa kjellström och bor i Järpen/Tossön som är en liten by 2 mil från skidorten Åre! Född 1997, 6 mars.
Mina föräldrar är skillda men bor bara 3 km ifrån varandra så jag har inte så långt att gå om jag tex har glömt någonting hos någon! ;) Fördel! Dom heter Maria och Alf. Sen har jag en super go (ibland) lilla syster som heter Alma! Hon är 8 år yngre, alltså född 2005! Hon är världens bästa! Om vi bråkar? JAHAA du :P Men de gör väl alla syskon eller?
<----Alma, min mamma och jag!
Sen så har vi en hel drös med djur också! Två hundar som heter Akilles & Nakke:


Jag har också en egen häst som heter Runa, hon kommer från Italien i Verona och reste med transport hela vägen upp hit. Vi fick henne av en tjej där nere (hon är svensk) som inte kunde ha kvar henne men vägrade att slakta Runa (man gör oftast de i Italien när man inte kan ha kvar hästarna) så hon frågade då min mamma om hon fick komma hit upp till mig. Hon i Italien betalade halva resan och vi betalade halva resan (för transporten kostar sjukt mycket, runt 10000 kr) och nå mer behövde vi inte betala ;) Hon är iallafall världens goaste häst, ett sto. 75% haflinger och resten något italiensk. Hon är född 2005 i Juli. så hon en ett ungt sto! Otroligt härlig att rida på. Jag tränar då western med henne, har vart på flera western kurser och tagit en medalj tillochmed! :D



Och jag får ju inte glömma min super coola pappa heller:


Och som ni kanske ser så håller vi också på med riddarspel. När jag va runt 2 år så startade mina föräldrar en riddargäng med några riddare och de är så sjukt kul! Så under hela min uppväxt så har vi åkt runt i Sverige och Norge på riddarspel. Jag har oftast varit gycklare men nu har jag tagit steget längre och håller på att bli en riddare själv ;) En amazon :'D Mitt första riktiga riddarspel va på riddarholmen mitt i Stockholm. Snacka om att de va ett äventyr.
Jag och en kompis som heter Linda är ofta ute på äventyr med Runa och våran andra häst Blixten som Linda rider. Vi sticker oftast ut i skogen och filmar, tokar och leker!
Linda och Blixten:

Lite tokiga videos med oss:

Hahahah! Kul man kan ha!

Ja, då fortsätter jag med mitt härliga gäng! tjejerna i 8c :D Vi är som en stor familj kan man nästan säga. Vi små bråkar väl också ibland men oftast så löser vi det och har nästan alltid kul. Vi har gjort en film som heter ''En vanlig dag på Kläppenvägen'' dock så är inte alla tjejer med men den filmer är vi kända för ;)

Vi har också gjort som en del 2 men den har inte kommit ut än! Så ni får nog vänta ;)

Ja, detta är då vi!

Och hela vår klass (8c) är helt underbar:

 

 


 

Sen som några vet är jag lite små galen i Jedward! Tycker dom är så himla cooooola! :D För dom är så annorlunda. Liksom hur många kända tvillingbröder finns de i denna värld? + att dom är sååå söta!! :$

Thihihihihihihihihi!

Och sen vill jag också berätta varför jag heter woa.blogg.se. Det är för att moa.blogg.se fanns redan och woa, w blir ju ett M fast upp och ner och då kom jag på denna smarta tanke ;)
Hoppas ni har orkat läsa allt det här!!! ;) Själv skulle jag aldrig orka de... MEN men ;)
Följ mig gärna med BLOGLOVIN!

HEJ SVEJS!!