» Här sitter jag & äter godis

Idag blir det grillning med massa härliga människor, hoppas jag :) Tar med mig kameran så de kommer nog upp massa bilder ;) Känner mig jätte tagg! Skönt att komma hemmifrån...
Igår runt 22.00 stack jag till mamma och kollade på film med familjen där, sen somnade jag så jag sov där! Men nu är jag hos pappa, ska nog fixa mig! Ser ut som jag vet inte vad?!
hejsvejs!

» Musiken får mina tankar att tystna


Kom på rubriken helt själv, stolt! Har varit hos Emma idag och dansat loss lite med Emma o Sara :) Sen så gick jag till mamma och somnade där och sov i 2 timmar, myssss... Stack sedan upp till stallet med pappa och Annika (pappas tjej) och borstade Runa som har fått sin sommarpäls nu :D SÅÅÅÅÅ glad jag blev! Men pappa fick rida henne idag för jag orkade inte, känner mig sluck och på sämst humör :/ så jag gick ner till sjön och fotograferade! Sitter just nu och är mega super godis sugen... *moms*

» Tokig familj

Min pappa, Alf! :P
Ja, ibland undrar man ju varför man är som man är!

» Spelnördarna i Undersåker

Ludde skulle hjälpa mig! men de gick inte så bra ;)

ser lite busig ut... ;)
Städade nästan hela köket imorse för jag hade så tråkigt men sen åkte jag till Undersåker och va med Ludde och Mattias. Haha, vi satt och spelade tvspel hela dagen! Men de va ganska kul faktiskt, :)

» Valborg om bara några dagar

Shit! Snart är de valborg och jag har ingen aning om vad jag ska göra! Förra året var jag i Undersåker med massa roligt folk men iår tror jag det blir Järpen för min del om de är någe roligt folk man får hänga på! Får fråga runt lite:) Igår så stannande jag hemma och kollade på film med pappa. Idag blir det nog att slappa kanske? Vi har ju ledigt i 4 dagar nu, så de är ganska skönt! Får väl se vad jag hittar på..

Några gamla bilder som jag tog för 2 år kanske? minnen :)


» Young love

Jedward släpper ju sitt nya album i Juni - young love! :') lite sneakpeak på några nya låtar som kommer med albumet... :$
mhähä! *fangirlar*

» Music in my ♥

just nu!
Parachute - Cheryl Cole
Price tag - Jessie J
Stronger - Kelly Clarkson
Who says - Selena Gomez
Primadonna girl - Marina and the diamonds

» Akilles Pastilles

Imorgon blir det sista skoldagen innan valborg eller vad de heter :) Så vi är lediga tills på tisdag nästa vecka :D så det blir långhelg! Hoppas på fint väder, då kan det bli lite bilder! Myyys...

» Avslutningsklänning, redan?

Shiiit! Snart är de ju nästan sommarlov! Eller typ ;) Snön är iallafall borta och det är första maj om bara några dagar! Blir ju helt vimsig... men när de då är avslutning så måste man ju ha sig en avslutningklänning, eller typ! vet inte om jag ska ha klänning eller inte men har suttit och kollat på Nelly och hittade några fina, som jag kanske köper?!

» Runa & Moa med den snea munnen

lite fler bilder sen träningen vi hade med amazonerna. Haha, jag ser att jag har en väldigt sne mun på alla bilder... Gör tydligen de utan att jag vet om de, piiinsamt! :$

» feeling lika a pigg


Det där med ''feeling lika a pig'' menar jag att jag känner mig pigg ;) Har nyss varit ute en sväng och sprungit för att dölja min deppighet för att jag inte ville gå på tjejkvällen i Mörsil som alla andra tjejer gjorde! Men jag var inte på humör så kände att det var väl bättre att stanna hemma och ta igen det någon senare gång!

» Våren kan ju komma och ge mej en kram

Älskar våren. den är såå härlig! Vart skola idag och en helt okej dag faktiskt :')! Imorgon blir det franska prov och städa hela skolgården med resten av skolan! kuliiiigt!

» Så här går det när jag ska ta egobilder...

Ja, rubriken säger de mesta! Men jag kan seriöst inte ta egobilder! Jag typ, vet inte :P Höhö! Men jag bjuder på några av de fulaste/konstigaste ego bilderna jag har tagit x)! Enjoy, enyoj (?)
Nu vet ni varför jag inte lägger ut ego bilder ;)

» Busigt!

Efter riddarspelträningen så följde Joel och Ludde med upp till stallet och fick hälsa på dom andra hästarna :))
Sen gick vi hem till mig och partade loss! Hahaha, dom sjöng ''take on me'' och jag fick det på film!

» Riddarträning på Järpens ridklubb

Idag blev det en till riddarspelträning. Runa gick inte lika bra idag, hon var så stirrig och skulle hålla koll på allt och alla... Tror det kan bero på att det var så fint ute och fåglar kvittra osv, vårkänslor ;) Sen på slutet kom Joel och Ludde och skulle hänga med mig :)

» Party on the ridbana med bilder

Lite bilder sedan dagen! Fick låna dessa från Dalecarlian Horse Adventure :)
Mamma och Wiggo!
Whoop whop! Ser ni vilka de är? ;) Jag och Runa :D!

Ylwa och Mats som också är med i riddarspelen, var dom jag fick låna bilderna av! ;)

» Skärgården

Jag tänkte visa lite bilder sen Möja som jag tror jag aldrig har visat här i bloggen! Dom är så härliga + jag fick låna en Canon 7D, av mammas kille (det är hans kamera som han hade med sig, han kan ha tagit någon av bilderna nedan) LOVE IT! :'))) Vill bara tillbaka! Sommarstället verkligen!

» Party on the ridbana

Kom precis hem från 2 timmars super kuliga riddarträning. Och jag blir såååå stolt över Runa, man fäller ju som en tår :') men hade inte med mig kameran så det får bli lite från instagram istället!

» TRÄNING, med Runa...

Kom nyss hem från Emma då vi var först på ledarutbildning sen stack vi hem till henne :) Satt och kollade på roliga videoklipp från youtube! Bästa sida ever!! Ska nu iväg upp till stallet och sadla på Runa för det blir sedan riddarspelsträning med några tjejer från Dalarna. Sjukligt kul ;)
fikaa! hejsvejs...

» Då far man till gården...

åker iväg till gården ikväll :) Ska vara med Joel och Ludde om dom tillåter... men de hoppas jag får dom ska få sina presenter sen dom fyllt år! Som dom gjorde för ett tag sedan ;) 
Kanske visar lite senare vad de är för något!
Akilles, som ligger oskyldig i sin korg ^^

» Jag vill bli blond... :$

Alltså typ sen en vecka sedan då jag satt och kollade på TV så såg jag en blond tjej, och det var så grymt snyggt med det blonda håret hon hade så jag ville bara ta och bleka mig på en gång :O!  Och det är typ den här tiden på året då jag oftast brukar färga håret, innan sommare typ :) Men om de blir så blir det nog hos frisör! vågar inte göra det själv. Men det blir nog att fundera ett tag till, vem vet? jag kanske ångrar mig...
blond, blond, blond...
brunett, brunett, brunett...

Hmm... det blir svårt!


» Snyggisar!

Jag kollar typ in allt och allas stilar just nu och tänkte då visa lite snygga saker som jag tycker är snygg! Vet inte direkt om jag har någon stil, det är väl blandat :) allt de här skulle jag gärna vilja ha... :$

» Tävlingen läggs ner!

Tävlingen jag hade här på bloggen lägger jag nu ner för de är några stycken som har skrivit att dom ska vara med men de är bara 1 som har skickat in 1 bild så den blir inte av :(! Får köra en ny någon annan gång!
Tjo..

» Sticking out med my horse

I'm best on english
Stack ut en sväng och red direkt efter skolan! Runa går sååå bra nu. Man blir ju stolt :')!

» Drömbok

Blev otroligt inspirerad när hohf skrev att hon hade en drömbok! Så roligt, så jag själv har skaffat en :D Hittade en gammal bok här hemma som jag inte använder och tänkte då börja skriva ner vad jag har drömt på nätterna osv ;)KUL O HA! tänk om några år och man läser sina gammla drömmar :D!



» Tror jag smälter...

Jedwards nya musikvideo har kommit till Waterline! Guse...

» Innan bowlingen...

En kort video som Sara filmade innan vi skulle på bussen till Åre för att bowla!
Åker till pappa nu... ;)

» Första skoldagen efter lovet

Japp! Nu är den avklarad. Det började med...
SNÖ! och slutade med...
Det ska inte vara så här i mitten på april! Jag tycker det mer ska vara...
och...
Faktiskt så är jag väldigt avis på dom nere i södra Sverige just nu!
Och var gärna med i min fototävling!!! Bara två som är med! VAR MED :D Tryck HÄR

» TÄVLING I BLOGGEN!

Nu tänkte jag ha en tävling här på bloggen. Det blir en fototävling :) Då man ska visa en bild som du tycker visar ''Frihet''. 
REGLER:
1. Man får bara ha med en bild.
2. Den måste vara tagen av dig.
3. Man måste skicka bilden till ''[email protected]'' (min adress) eller lägga ut bilden på sin blogg!
4. Du måste kommentera att du är med i tävlingen och om du skicka e-mail eller lägger ut på bloggen.
5. Om du skickar via e-mail så måste du skriva vad du heter i både för och efternamn!
PRIS: En veckas länkning, och om fler än 10 st är med så blir väljer jag ut 2 st som jag tyckte var bäst som dom andra får rösta emellan! Den som då vinner, vinner ett paket tuggumi! SHIIT! + länkningen...
good luck!

» Grattis Sara & Nicke

Idag fyller några av mina närmaste vänner år! Sara & Nicke Prestberg :D Och ja, dom är tvillingar ;)
DÅ:
Hahah, en jätte gammal bild på oss 3 för kanske 5 år sedan?!


Hahaha, vi två för 3 år sedan ;)
Nu, när dom har fyllt 15 år:

Vi är så fina ^^
Världens finaste, Sara!
Nicke Picke! ;)
Jag, Nicke, Emil och Tea!

» JEDWARDTV frossa

Sitter hemma med Nakke i mörkret medans mamma och Micke är uppe i Åre och bor på Holiday Club... :( Så jag ska sova ensam hemma :S:S! SHIT... men när man är ensam har man ju chansen att sitter och kolla på JEDWARDTV på högstavolym utan att någon klagar ;) Man är väl smart! :D Några av deras bästa videoklipp på deras grymma kanal på youtube! *fangirlar* gamla videos men bäst!
Men lipstick är endån bäst! Fortfarande... Waterline (deras nya i melo) är inte lika bra tycker jag :/

» glasögonen, äntligen framme

Bara väldigt skitiga?!

» Nakke is videoblogging

Nakke har nu tagit över bloggen för en stund och passade då på att videoblogga! :)

» Lite shopping i staden

129 kr på Cubus
199 kr på Cubus

» Östersund på bio

Kom nyss hem från Östersund! Handlade 2 toppar och ett par örhängen :) Kollade också på ''The hunger games'' SJUKT BRA! Sitter nu hemma och är så trött att jag borde gå å lägga mig en orkar inte så bjussar på en bild! :D
Såå sant!

» Instagram, shiiiiit!

Nu har jag gjort som alla andra coola människor och skaffat instagram! Heter @moaemelies

» Sminkat mig för första gången?!

Sminkade mig för typ första gången om det inte är liksom vanlig mascara. Själv blev jag nöjd men vet ju inte så mycket om smink så.. ;)
Använde:
Eyeliner, foundation, mascara och brun ögonskugga! :)

» Bloglovin


» Vår vädret

Idag har jag varit med Ludde och Sara :) Vi va i Undersåker och slappade framför datorn hemma hos honom! Sen åkte jag hem och stack till pappa för att kolla på ny hästen. Och idag har de verkligen varit finväder ute. SÅÅÅ SKÖNT! Hoppas de fortsätter så här. Sitter just nu och lyssnar sönder på Jedward och äter popcorn*mums*...
imorgon blire stan med mamma o Linda. Ska försöka köpa tyg till amazon ligan :) Kram så länge...

» Ny häst i Runas hage

Det har kommit en ny häst i Runas och Blixtens hage! En islandsponny! Det är en tjej som har fått ställa den där så det är inte våran. Sjukt söt och go, men Runa lät mig inte att ta kort på honom så lite suddiga bilder blev det. Lite svartsjuk eller? ;)

söt va?

» Bowling party! #3

sen stack vi på max och åt! MYYYS! Sen åkte vi hem och Sara sov då över hos mig :)

» Bowling party! #2

Sen var vi ju och bowlade, sjukt kul ;) vi alla såg ju lite tokiga ut med våra hattar!

» Bowling party! #1

Det var då dom här 2 tokstollarna vi lurade med till Åre, klädde ut och bjöd dom på bowling och middag på Max! :D


Fixade om dom lite inne på holiday clubs toaletter ;)

» Förklaring av denna dag!


» Make up...

heii! Blev inge stan idag för mamma mådde dåligt fortfarande om bilen startade inte heller så de blev Åre med Linda istället! Köpte typ mitt första riktiga smink typ ;) brun ögonskugga och en blöt eyeliner! får testa de imorgon när jag ska till Sara :) hej!

» Besöksrekord!

Imorgon tror jag att de blir stan! Mamma har fortfarande ont i huvudet och vet inte om hon kan köra bil men annars tänker jag ta någon buss in! ååå, vill så gärna in till Östersund och shoppa! Aja, får väl se hur det går... :)
Men iallafall så har jag fått mitt första (som man kan gemföra med mina förra rekord) besöksrekord! och är jätte glad för de. Känns som det går åt rätt håll ;)
*stolt* lite skrytigt inlägg så där..

» Sky high!

Hittade massa bilder sen min gamla blogg, där jag hade tagit bilder på himlen. Tänkte visa dom här! Och när de står ''©duwaan.blogg.se'' är de för att så hette min förra blogg :) Så det är mina bilder!
Vilken gillade ni bäst? jag må nästan säga den första och andra bilden :)

» det blev inge Wången...?

Runa gick in i vindskyddet och gömde sig! Sen stack hon ut huvve o de såg så roligt ut ;)
Tjo! Kom nyss hem från Åre, HC! Vi skulle ju igentligen åka iväg till Wången idag och ha amazonträning... men när vi höll på att packa och fixa så fick mamma en planka i huvudet med 2 skruvar i så hon fick åka med ambulansen till Åre. Det blödde jätte mycket men tydligen var det inte så farligt så nu är vi alla hemma och mamma får ligga hemma medans jag och Micke skämmer bort henne med allt gott ;) Så vi får ta igen denna dag någon annan dag på lovet, blir också att åka iväg till Östersund för shopping imorgon för vi ska handla lite tyger osv till amazon ligan :) Blir nog också att köpa en eyeliner och någon tröja till mig själv, får se vad det blir ;)

» Linda Green #2



» Linda Green #1


» JAG VANN! :D

Först gången jag vinner på en blogg :D Tufft! http://mollysfotografi.blogg.se

» Fotografeeeering.

Sitter här med Linda och fixar hennes lös hår för vi ska ut och fotografera henne sen ;) Hoppas de kommer upp lite bilder här på bloggen!

» Don't call me baby...

Hahahahah!!! Sååå sjukt roligt videoklipp som man bara måste se på x)!

» Happu easteru!

Har nyss ätit en go middag. Glad påsk :)

» Dalarna #4

Dagen där på (igår) fick jag låna en häst där som hette ''Ettan'', första gången jag fick rida på en arab. Ville då inte åka hem för det var verkligen vår där... sen när man kom hem så va de -5 och snö överallt, men det var härligt så länge det varade ;)

» Dalarna #3

Jag hade inte med mig Runa dit men mamma och Micke hade med sig sina hästar, Kvanne och Wiggo. Jag var mer som en maskot ;)

» Dalarna #2

Edvin var med också, alltså han som är på bilden här :) hur go som helst och ville helst inte vara med på bild men som du ser så fick jag några!

» Dalarna #1

Vi körde riddarspelsträning där nere. Mamma och Ylwa (hon på hästen ovan) ska ner till Ekenäs i Maj och rida riddarspel som amazoner. Jag och en annan tjej som heter Maria ska då vara väpnare

» Beredd på bildbomb

Nu är jag hemma från Dalarna. Det va sjukt mysigt att vara där, det var liksom vår! Känns deprimerande att komma hem till kalla Jämtland där det fortfarande är 1dm snö... Fotograferade ganska mycket igår men idag red jag. Fick rida på en arab som hette ''Ettan'', hur go som helst men ville gärna hålla i sig själv, alltså hålla i sitt eget grimskaft osv ;) Var soligt båda dagarna också, bilderna kommer imorgon (tror jag).
Tjuvkik...


» Hejdå Järpen. Hej Dalarna

Yes, detta lilla goa huset bor jag i när jag är hos min pappa ;)
Imorgon blir det att stiga upp vanlig tid. Åker till Dalarna med mamma och Micke, som ska rida där nere. Jag blir väl mest som en maskot. Kommer inte ta med mig Runa, men kanske får rida på någon häst där? ;) Kul ska det bli iallafall.

» Färg i april

Nu är det äntligen påsklov för mig. Åker till Dalarna imorgon och hjälper till när några ''amazoner'' tränar :) Ska bli skönt att komma iväg. Blir där imorgon och på fredag! :)

» TJÄÄÄNARE


Jag är en mystisk filur som är konstig, osmart och allmänt pruppig. Jag har iallafall fått äran att gästblogga på den här bloggen (konstig tjej den där Moa?!??!) och hon tror att det är hennes vän Sara som bloggar (som också är konstig?!) men sjävlaste JAG fick blogga istället. Nu undrar ni säkert: Vem är den där tjejen egentligen? Varför är hon så elak? mitt svar: Född sån. :] NEEEJ DÅÅÅÅÅ! det är SARA som bloggar biaaaatcheeeees! :D
Vet ni vad jag kom på häromdan? Nej, de gör ni såklart inte.. Men titta här: Jag är aslik ju?!?!

Blir ju nästan lite rädd. Men sen när jag kollade på en annan bild blev jag lite lugn.

Går runt med pussmunnar hela tiden för att det ska locka till killar.. men det funkar inge vidare..
Nä, nu ska jag gå och plugga lite (med det menar jag att jag ska sätta mig framför tvn!) HEJDÅÅ MOAS FINA LÄSAREEE!


» Min syster blir 7 år!

Vill bara skriva ett inlägg om min syster som fyller hela 7 år idag :D! Alma Kjellström! Worlds greatest ^^

» Vad vill man läsa om?



» Lmao

DEPP INLÄGG! Vill bara gå in i skogen och skrika! Vet inte vad det är men känner mig sviken, arg och sur... Försöker tänka positivt men det är inte alltid så enkelt! Men det är väl så i tonåren. slut på deppinlägg...Fick nyss veta att jag och amazon gänget ska ha en western show i Åre i Maj någongång :D!! Sjukt otroligt kul.
Sen idag har jag lärt mig vad ''lmao'' betyder. ''Laugh my as off'' tufft! Har också vart och kollat/lyssnat på min lillasyster och hennes kör när dom sjunger. :)
bjuder på en exlusiv gif bild jag har gjooort för er!

» April skämt! *buuuusigt*

Det förra inlägget om att jag hade köpt mig ett par Jeffrey Campbell skor var bara ett april skämt. Skulle aldrig någonsin ha råd med ett par sånna! Snygga men nej... ;) Sitter här och målar naglarna istället, nu när man har suttit och pluggat hela dagen!
Kan man ha en bättre lillasyster?

» OMG!!!!

MEN GISSA VADP?!?!?!??!?!?!?!?! KOLLA VAD JAG HAR BESTÄLLT :DDDD!!!
Guuuuuuse! Har pluggat hela dagen, man kan ju tro att jag inte ens har något annat liv! Men nu är det över och jag känner mig såååå duktig ;) Hoppas jag får bra resultat på provet imorgon! wish me luck